perjantai 26. heinäkuuta 2013

Light colors






Kävimme eilen vierailulla sukulaisten luona ja asuna oli taas kesäisen vaaleaa. Nyt yhdistin vaaleisiin kuvio housuihin Benettonin topin, jossa on ohut trikoo vuori. Toppi on ostettu muutama vuosi sitten. Jalkaan pääsivät tällä kertaa Loubiet, joissa tosin en koko päivää tepsutellut. Täytyy kyllä sanoa että olen viihtynyt varsin hyvin näissä vaaleammissa asuissa. Jos aina olisi aurinkoista voisin hyvin kuvitella pukeutuvani niihin enemänkin. Vaikuttaako sinun pukeutumiseen värien suhteen auringonpaitse tai sen puuttuminen ?

Ihanaa ja aurinkoista perjantaita kaikille !


Top Benetton, pants H&M, sunnies Lindex, bracelet Stylesnob, heels Christian Louboutin
Share:

8 kommenttia

  1. Kivan kesäinen look! Ja nuo kengät, ihanat! Minä olen niin tuulella pukeutuja, että käytän värejä aika sekaisin ympäri vuoden. Ok, en ole kyllä kesällä kertaakaan laittanut jalkaan mustia housuja, enkä varmaan talvella laittais valkoisia, mutta muuten mennään ihan aamufiiliksen mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Valkoiset farkut talvella tuntuu oudolta, en ole myöskään koskaan kokeillut. Itse huomaan sateella pukutuvani aina tummiin.

      Poista
  2. Kivasti sinulle nuo vaaleatkin sävyt sopivat - paita on kiva! Ja - vaikka vaatekaapissa näyttäisi olevan jotain vaaleampaa ja värikästä, valitettavan usein minulla päälle päätyy mustavalkoista. Tylsä olen;)
    Kivoja kesäpäiviä, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Paita on suloisen pehmeä, siinä olevan trikoovuoren ansiosta. Päätin nyt käyttää näitä vaaleampia värejä, kun niitä kerran kaapista löytyy :)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  3. Näytät kivalta vaaleissakin sävyissä. Pukeutumiseeni vaikuttaa aurinko, yleisfiilis ja ei voi mitään, joskus vaan täytyy näyttää viralliselta. Onneksi harvemmin : ) Ihanaa kesäviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Aurinko taitaa olla se, joka saa meidät suomalaiset pukeutumaan vähän värikkäämmin. Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  4. Oi, miten nättiä raikasta ja hempeää!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta ! Täytyy hempeillä, niin kauan kuin lämpöä riittää :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig