maanantai 22. heinäkuuta 2013

Le bleu







Tässä kuvia Zaran uudesta mekosta ja aurinkolaseista, jotka esittelin täällä . Kun vielä laitoin punaista huulipunaa, niin oli aika värikäs kombo tälläiselle mustiin pukeutujalle. Mutta mekko on aivan ihanan rento ja mukava päällä ja pidän tuosta helmasta, jossa sininen tummenee. Niin ja taskutkin löytyy sivusaumoista, siitä plussaa. Nyt puin sen ylle korkojen kanssa, mutta mekko on varmasti kiva myös ballerinojen ja matalien sandaalien kanssa. Aurinkolasit sopivat kivasti vaikka kokomustaankin asuun ja malli on niissä aika lähellä täydellistä. Ovat myös hyvin jämäkän oloiset noinkin edullisiksi laseiksi, ihan eri luokkaa kuin muut halpis lasit. Mukavaa alkavaa viikkoa !


Dress and sunnies Zara, sandals COS
Share:

20 kommenttia

  1. Wau, näytät tosi hyvältä asussa. Siniset lasit ja mekko pukee hyvin sinua. Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina ! Sininen on hitaasti mutta varmasti palannut vaatekaappiini monien vuosien jälkeen ja tuntuu kivalta juuri nyt :)

      Poista
  2. Aivan ihana mekko!! ja muutenkin niin hyvän tuulen kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on tosiaan ihana ja hurjan mukava päällä :)

      Poista
  3. Vautsi mikä kokonaisuus! Upea! Pukee sinua tuo yhdistelmä todella hyvin.

    VastaaPoista
  4. Onpa tosi kaunis ja persoonallinen mekko! Hih, en meinannut uskoa että se on Zarasta! Siis joo, sieltä saa kyllä tosi kauniita vaatteita, mutta tuota olisi voinut luulla vaikka jonkun suunnittelijankin mekoksi. :) Sekavasti selitetty ehkä, toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ymmärrän mitä tarkoitat :) Olen etsinyt tämän tyyppistä mekkoa kalleimilta brändeiltä ja oli aika huvittavaa että sitten löysin sen Zaran ale tangosta.

      Poista
  5. Ihan loistohankinta tuo mekko, ja punainen huulipuna viimeistelee tyylin täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko oli tosiaan loistohankinta mutta huulipunan jouduin lainaamaan tyttäreltä, mulla kun ei edes ole noin kirkasta punaa :D Ehkä täytyy vähän ryhdistäytyä meikki ostosten suhteen . . .

      Poista
  6. Voi kun on ihana. Melkein joutui hieraisemaan silmiään, että onko se todellakin Sara... Kun on tottunut sun musta-valko tyyliin. Tämä on ehdottoman ihana väri sulle. Noi aurinkolasit on piste iin päälle. Ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju ihanasta kommentistasi :) Sininen tuntuu jotenkin taas uudelta ja sopii kivasti myös mustiin vaatteisiin.

      Poista
  7. Aivan täydellinen kokonaisuus! Tuo huulipuna ja aurinkolasit, mekkoa tietenkään unohtamatta! Sekä jälleen kuvien tausta on niin meitsin makuun : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina ! Huulipuna on tosin tyttäreltä lainattu :D Katsotaan tuleeko noita laseja käytettyä muuten kuin tämän mekon kanssa, mutta tuntuvat yllättävän laadukkailta ollakseen Zaran lasit.

      Poista
  8. Voi vitsit miten hyvältä tuo mekko näyttääkään sulla!! Täydellinen kesään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta ! Mekolle on varmasti paljon käyttöä. Ihanan kevyt päällä mutta silti on pukeutunut olo, sopii helle päivinä vaikka töihin tai kaupungille.

      Poista
  9. On kyllä ihana mekko ja ihana Sara :)! Sininen pukee hyvin sinua (mustan lisäksi tietenkin)!

    Arskat on mageet, juuri eilen Zaran kassalla sivusilmällä katselin arskoja, mutta pienoisen kiireen johdosta en alkanut sovittelemaan (ja muiden kassaanjonottajoen iloksi, heh..).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen ! Ei unohdeta mustaa vaikka välillä muita värejä kokeillaan :)

      Zarassa on lasit vähän hassusti siinä kassan luona. Kun ostin omani ei ollut jonoja mutta jos olisi ollut niin en olisi voinut näitä ostaa. Laseihin tuli muuten mukaan hieno kotelo ja myyjä haki minulle uudet lasit ( joita siis ei ollut kukaan sovittanut ). Muihin halpis laseihin verrattanuna nämä tuntuvat erittäin laadukkailta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig