sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

All white



Sunnuntain shoppalu asu oli kokovalkoinen. Näistä Current Elliotin valkoisista farkuista on tullut lempparit mukavuutensa vuoksi. Mielettömän pehmeät ja mukavat jalassa myös kuumemmalla ilmalla. Ylle pääsi myös ensi kertaa BikBokista ostettu blingbling teeppari. Malli on ihanan reilu ja paljetit tekevät siitä vähän astetta hauskemman. Shoppailu reisulta tarttui mukaan jotain tosi hauskaa syksyksi viileämmille ilmoille tai oikeastaan kaksikin. Ostin myös uimapuvun, että pääsen rannalle. Sen lisäksi että olen päättänyt olla ruskettumatta ( käytän suojakerroin 30 ja jos jossain aikaisemmissa kuvissa on ollut rusketusta, on se purkki sellaista ), niin olen myös päättänyt etten mene rannalle enään pikkubikineissä, joita vaatekaapistani löytyy useita. Ehkä etelän lomalla voi bikineissä vielä ottaa aurinkoa uima-altaalla, mutta rannalla mielestäni uimapuku on mukavampi, jos tulee uitua meressä.




Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille !





T-shirt BikBok, jeans Current Elliot, sandals Cos, sunnies Lindex

Share:

18 kommenttia

  1. Todellakin makee asu. :)

    VastaaPoista
  2. Nuo farkut on kyllä kivat - kävin tänään sovittamassa boyfriend -farkkuja - sinne jäivät, aletankoon - olin kyllä aikamoinen näky;)
    Paita on kiva myös - bling, bling - joskus elämä kaipaa sitä!
    Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä boyfriend-farkkuja on vähän erimallisia merkistä riippuen, ehkäpä löydät vielä sopivat.
      Pini bling bling ei ole koskaan pahasta :)

      Kiitos :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Onko uudella 50millisellä :) Täällä myös vedellään 30 suojakerrointa ensi viikolla espanjassa ihoon! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Celina ! On uudella 50 millisellä, tuntui ottavan kirkkaassa auringonpaisteessa vähän liikaa valoa kuviin. Ehkä myös kokovalkealla asulla oli osuutta valoisuuteen.

      Espanjan auringon alla 30 on kyllä ihan ehdoton ainakin alkupäivinä, vaikka haluaisikin rusketuksen.

      Poista
  4. Kiva asu, minusta nuo paljetit paidassa ovat niin ihanat.

    VastaaPoista
  5. Onpa ihana paita ja asu muutenkin mun mieleen :)!

    Mä käytän sk50, näin vaalealla iholla en uskalla pienempää käyttää. Ja täällä (Espanjassa) meikäläisen ja lasten on syytä välttää paahtavaa aurinkoa 12-16 välillä. Kevyesti sävyttävää purkkirusketusta voisin kyllä mielenkiinnosta kokeilla. Huomasin Avenen aurinkorasvoissa itselleni uutuuden Suomessa, jossa oli kevyt väri rasvassa. Täytyy tutkailla paikalliset valikoimat, jos sama rasva löytyisi tai vastaava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna !

      Ihan totta, siellä ei ole mitään syytä viettää aikaa auringonpaisteessa keskellä päivää ja korkeat suojakertoimet täytyy aina olla. Talvellakin niitä kannattaa käyttää siellä. Isoista tavarataloista löydät varmaan ihan tuttujakin merkkejä, El Corte Ingles on ainakin monipuolinen kauppa.

      Poista
  6. Upea kokonaisuus!

    Oma ongelmani on se, että rakastan päivetystä, inhoan auringonottoa, pelkään palamista ja en tykkää purkkirusketuksesta :D Niinpä sitten pieni pala kerrallaan pyrin istumaan ulkona, töissä puolen tunnin lounas pihalla on juuri sopiva määrä. Vähä kerrallaan, olen saavuttanut tilan, että en enää hohda valkoisena auringossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia !

      Minulla on vähän noita samoja ongelmia :) Viihdyn kyllä rannalla jos siellä on jotain tekemistä . . .
      Purkkirusketuksesta en pidä minäkään, nyt olen kuitenkin päättänyt pysytellä siinä. Niin monena kesänä olen kulkenut ruskeana kuin papu ja se saa nyt riittää :)

      Poista
  7. Kiva paita! Pitääköhän hakea itsellenikin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinmäinen kerta BikBokissa ja paita lähti mukaan, muuten olin pettynyt tarjontaan. Hae ihmeessä jos niitä vielä löytyisi, tämä oli alennuksessa. Näyttäisi varmaan kivalta sinulla kun olet tumma ja sinulla on hieno rusketus Miamista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig