perjantai 28. kesäkuuta 2013

Summer homeViikonlopun lähestyessä haaveilen täydellisetä kesämökistä tai oikeastaan lomakodista. Olen viettänyt kaikki lapsuuteni / nuoruuteni kesät mökillä ( ja myös veneessä ). Valitettavasti lasteni allergioiden vuoksi voimme vain tehdä pikaisia päivä pyrähdyksiä perheemme mökille. Omassa täydellisessä lomakodissa olisi kallioinen ja melkein puuton maasto. Moderni rakennus, paljon mustaa ja valkoista sekä kaunista puuta. Vähän huonekaluja ja tavaroita. Ei puutarhaa, eikä kukkapenkkejä. Ja meri.
Millainen on sinun unelmiesi kesämökki ?

Musta mökki SunHouse Saaristolais talo / Jarkko Könönen

Kuvat Pinterest
Share:

8 kommenttia

 1. Tiedätkö, jos minulla olisi kesäpaikka, se olisi paljon tämän kaltainen. Kun oma koti on "maalaisenglantilainen", niin keäpaikka voisi olla modernihko, pelkistetty, harmaa-valkoinen. Ehdottomasti ei puutarhaa, vaan paljon kalliota ja meri/järvi. Tuo viimeisen kuvan sauna näyttää kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla ollaan, minusta mökillä pitäisi saada levätä ja tehdä mukavia asioita. Työleiri tyyppiset mökki jutut ei kiinnosta yhtään. Kuvan sauna on erityisen kaunis :)

   Poista
 2. Haaveiden mökki on joku tyylikäs vuokramökki rantamaisemilla ja uimapaikalla. Sellainen, jossa ei joudu tekemään mitään ylläpitotöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitähän löytyy nyt todella kivoja, kaikilla mukavuuksilla. Nimeomaan ilman ylläpito töitä :)

   Poista
 3. Onpa ihania ja tunnelmallisia kuvia! Niin ihanaa kun löytyy toinenkin, joka ei haluaisi mökille sitä kasvimaata! Tämä postaus piristi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on niin kauniita kuvia ! Kasvimaata eikä mitään muutakan, jossa täytyy tehdä töitä :D

   Poista
 4. Ihastuttavan uniikkeja kuvia. Lomailemme lähes täydellisellä mökillä, joka siis ei ole oma, vaan pitkäaikainen vuokramökki. Meri, havupuita, kalliota, minimalistinen merihenkinen sisustus. Meillä ollaan allergisia koivulle, pajulle ja heinille, mutta täällä pystytään hyvin olemaan. Ja hyttysiä on tosi vähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kuulostaa täydelliseltä paikalta tuo teidän lomailu paikkanne ! Meillä ihan samat allergiat, myös itselläni. Ja hyttyset aiheuttavat myös kamalia allergia oireita . . .

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig