lauantai 4. toukokuuta 2013

Un samedi ensoleillé




Aurinkoisen lauantain kuvia. Kävimme tyttären kanssa kenkä ostoksilla ja mukaan tarttui lisää tennareita ja lenkkareita. Kaikki eivät toki minulle. Olen todennut työmatkoille kaikista parhaiksi kengiksi lenkkarit. Mukavat ja huolettomat. Ostin myös pitkästä aikaa ( lukiossa viimeksi, hih ) collage puseron, harmaan tietysti. Kuvailen ostoksia sitten myöhemmin tänne blogiin. Ostoksille pukeuduin mekkoon ja balleriinoihin sekä trenssiin. Ulkona olikin ihanan aurinkoista, tosin tuulista.     



Ostosten jälkeen kävimme lounaalla Uudenmaankadulla. Valitsimme Bar 9sin, koska Rafla olikin vielä kiinni. Lounaan suhteen ei yhtään hullumpi valinta. Itse söin Seesamkana salaatin, joka oli todella hyvää ja tytär tulisen Tom Yam Gung keiton. Tosin salaatissa oli niin paljon soijaa, että jouduin ostamaan lounaan jälkeen suklaata. Näin käy myös aina Sushin kanssa. Miljööltään Bar 9 ei ole mitenkään hienostunut paikka mutta mukava lounas ja drinkki baari. Ehkä farkut ja tennarit olisi ollut sopivampi asu tähän paikkaan.



Lounaan jälkeen istahdimme puistoon ja otimme valokuvia toisistamme. Tätä me tehdään aika usein. Viereisellä penkillä istunut nuori mies tarjoutui ystävällisesti ottamaan meistä yhteiskuvan. Joten tässä tyttäreni ja minä. Hänellä on yllään Mangon neule ja farkut, nilkkurit ja takki ( jonka hihat voi irrottaa ) ovat kaikki Zarasta. Toivottavasti teilläkin oli mukava lauantai !


Dress Cos, scarf H&M, coat Tiger of Sweden, ballerinas Marc by Marc Jacobs, bag Louis Vuitton Speedy Epi, sunnies Ray-Ban
Share:

22 kommenttia

  1. Sitä aina katselee paikkoja, että tunnistaako... Ja heti tuosta ylemmästä kuvasta tajusin, että Uudenmaankadulla sitä ollaan ;)
    Mekin oltiin tänään kaupungilla, mutta hiukan eri suunnalla ;)
    Ihana päivä todellakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskustan kadut tunnistaakin helposti, muita ei ehkä niinkään. Helsingissä on monia paikkoja, joissa ainakaan itse en ole koskaan käynyt. Ihana aurinkoinen päivä :)

      Poista
  2. Kaunis äiti ja kaunis tytär :) Teillä on varmasti ollut kiva päivä, ihana tuo teidän yhteiskuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Hanna :) Oli aika mukava yllätys kun viereisellä penkillä istunut mies tarjoutui ottamaan kuvan. Ja kyllä meillä oli oikein mukavaa :)

      Poista
  3. Hitsi, että olet tyylikkäänä liikenteessä vapaallakin - meikäläisen tämän päivän look oli kyllä kaikkea muuta kuin kuvauksellinen;)
    Ja taitaa olla tytär tullut äitiinsä - tyyliasiat hallussa ja kaunis♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3 No en aina kyllä ole vapaalla näin tyylikäs, kotilookkia ei ole syytä kuvailla ;)

      Poista
  4. Minulla oli touhukas lauantai,kunpa olisikin ollut yhtä kiva kuin teillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä niitä touhukkaita päiviä on minullakin, itseasiassa juuri tänään. Yritän kuitenkin aina viettää viikonlopusta toisen päivän vapaalla, ilman puuhastelua, aina se ei toki onnistu :)

      Poista
  5. Hauskoja kuvia :) Kävin vasta hiljattain ensimmäistä kertaa Bar 9:ssä ja siellä on kyllä hyvä ruoka! Luotsi-pasta ja kanakorianteri-wok ovat tosi hyviä ja olen ottanut niitä nyt aina vuorokerroilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mikko :) Ruoka oli kyllä hyvää, oikein yllätyin. Moni näkyikin syövän pastaa, täytyy kokeilla ensi kerralla vaikka tuota suosittelemaasi luotsi-pastaa. Kanakorianteri-wok kuulostaa myös hyvältä, pidän paljon korianterista.

      Poista
  6. Upea asukokonaisuus, ihania kuvia ja kaunis tytär! Täällä vietettiin lauantaita shoppaillen muutamaa syntymäpäivälahjaa ja illalla uskaltauduimme yhdessä iltaa istumaan ihan oluthuoneeseen saakka. En muista koska viimeksi olisin Suomessa moisessa ollut, mutta ilta muodostui oikein hauskaksi eikä paha olokaan vaivaa. Väsymys kyllä, onneksi sunnuntain voi ottaa rennosti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi Dahlia ! Varmasti teillä oli mukava ilta yhdessä oluthuoneessa. Ja tosiaan sunnuntai onkin ihan tehty rentoilua varten :)

      Poista
  7. Kiva postaus, hienot asut!:) Hei blogistani löytyy sinulle tunnustus, jos kerkeät tehdä!:)

    VastaaPoista
  8. Ihana asukokonaisuus! Bar 9:ssä on kyllä hyvät ruoat myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sarfina ! Ihan totta :) Ja kiva kun kävit blogissani.

      Poista
  9. Kaksi tyylikästä ladya! :) Ihailen aina vaan tuota HM:n huivia, se on täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos :) Huivi on yksi lemppareistani ja osoittautunut hyväksi ostokseksi :)

      Poista
  10. Varmasti ollut kiva äiti+tytär shoppailuhetki ja lounas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa niinkuin aina. Ja ruoka oli hyvää :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig