lauantai 25. toukokuuta 2013

Summer uniform



Aamulla aurinko paistoi niin kauniisti, että luulin voivani pukeutua tähän asuun. Taitaa kuitenkin olla vielä liian kesäinen. Farkut ovat jo viime kesänä kovassa käytössä olleet Current Elliotit ja ostettu Outnetistä . Heidän sivujaan kannattaa aina silloin tällöin vilkaista, voi löytyä jotain kivaa edullisesti. Paidan ostin KappAhlista ohikulkiessani ja sandaalit ovat Cosilta. Laukusta löytyy juttu tästä postauksesta ja aurinkolaseista täältä . Mikä on sinun kesä toiveasusi ? Ihanaa lauantaita kamut !
Share:

6 kommenttia

  1. Mä tykkään pitää Marimekon mekkoja :)

    VastaaPoista
  2. Kesäasuni on varmaan rento trikoinen hame. Ehkä se löytyy tänään ostetuista kahdesta vaihtoehdosta. Saas nähdä. Loman alkuun vain viikko, joten on aikaa vähän etsiä hieman rennompia kesäasuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa kuulla, että lomasi alkaa jo näin pian :) Trikoo hametta ja mekkoa käytän varmaan itsekkin kesällä aika paljon.

      Poista
  3. Ihanat sandaalit, voi kun osaisikin kävellä noilla koroilla :) Itselläni usein ballerinoja näin kesäisin ja rentoja mekkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna ja kiva kun vierailit blogissani. Luulen, että noilla koroilla on aika helppo kävellä kun ovat vähän paksummat mutta ei tietysti kovin pitkiä matkoja :)

      Ballerinat ja rennot mekot ovat ihan parhaita kesään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig