lauantai 11. toukokuuta 2013

Over 40 and still fab
Edellisen postauksen kommenteissa käytiin keskustelua minkä ikäinen voi käyttää revittyjä / boyfriend farkkuja. Itse ajattelen niin ettei pukeutuminen ole kiinni ikävuosista, vaan persoonallisuudesta. Myös elämäntilanne ja työpaikka vaikuttaa pukeutumiseen. Omaan pukeutumiseen saan ideoita katselemalla muiden naisten pukeutumista. Katselen kuvia netistä ja joskus kadullakin voi nähdä tyylikkäitä naisia. Eniten tietysti inspiroidun suunnilleen saman ikäisten naisten pukeutumisesta. On myös aivan ihanaa jos näen itseäni huomattavasti vanhemman naisen, joka on edelleen tyylikäs ja kivasti pukeutunut. Niinpä sain idean tehdä postaus sarjan, jossa esittelen omasta mielestäni kivasti pukeutuvia yli neljäkymppisiä naisia. Sarjan ensinmäiseksi valitsin Jennifer Aniston, joka on syntynyt helmikuussa 1969 ( googlen tietojen mukaan ). Jennifer on rento pukeutuja, joka usein nähdään farkuissa ja t-paidoissa.Mutta hän kyllä osaa pukeutua näyttävästi juhliin ja muihin virallisempiin tilaisuuksiin. Nämä yllä olevat kuvat ovat  tämän viikon torstailta. Ensinmäisen kuvan asu muuten inspiroi minua tämän päivän asussa, jonka näette huomenna. Rajoittaako ikä vai joku muu asia omaa pukeutumistasi ?

Aurinkoista lauantai-iltaa blogi ystävät ! Ja tervetuloa blogiini uudet lukijat !


Kuvat Just Jared
Share:

24 kommenttia

 1. Tykkään! Jennifer osaa pukeutua niin rennosti kuin näyttävästikin. Itse olen ihaillut häntä jo pitkään, hänen tyyliään ja hiuksiaankin :)
  Tuo Living Proof onkin Jenniferin uusi työ hiusmannekiinina näille hoitotuotteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenniferillä on kivan rento tyyli ja hiukset on upeat ! Joo tosiaan huomasinkin tuon hänen uuden työnsä :)

   Kiva kun kommentoit :)

   Poista
 2. Jennifer on loistava pukeutuja ja löytänyt upeesti juuri oman tyylin, joka pukee häntä! Ja muutenkin kadehdittavan hyvän näköinen, poiminkin usein hänen tyylistään virikkeitä. Olen sitä mieltä, että ikä ei saa rajoittaa pukeutumista liikaa, trendejä saa kokeilla, mutta ydistäminen onkin sitten sen jälkeen kaiken a ja o.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jennifer on myös ollut tyylilleen uskollinen, niin vaatteissa kuin hiukset, meikki jne. Aika kadehdittavaa !
   Jotenkin minusta kuitenkin tuntuu ettei hän ole kovin kiinnostunut muodista . . .

   Täysin samaa mieltä !

   Poista
 3. Olen kelannut asiaa paljon enemmän blogin aloittamisen myötä; omalla kohdallani ehkä ikä+työrooli on se henkisesti rajoittava asia -jota vastaan yritän kuitenkin taistella päivittäin :-) Vapaa-ajalla pukeudun _todella_ rennosti, mutta töissä haluan kuitenkin olla siisti ja semi-uskottava (ja silti pukeudun reikäisiin farkkuihin, joten ehkä se uskottavuus kumpuaa sitten kuitenkin muista asioista...). Enkä kenenkään muun kohdalla koskaan ajattele, ettei "tuon ikäinen enää saisi pukeutua noin".

  Onneksi meillä on paljon mahtavia esikuvia Jennifer Anistonin lisäksi: Nicole Kidman, Halle Berry ja ihana Julianne Moore. Ja pari muuta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ihan sama, blogin möytä olen ajatellut näitä asioita paljon enemmän. Työrooli varmaan rajoittaa aika monen naisen pukeutumista ja meillä suomalaisilla tietysti myös sää olosuhteet. Minusta tärkeintä pukeutumisees on kuitenkin pukeutua niin, että itsellä on mukava olo ja asu sopii kulloiseenkin tilaisuuteen.
   Huoliteltu ulkonäkö on iso plussa oli tyyli mikä tahansa.

   Esikuvia onneksi löytyy ja myös täältä Suomesta :)

   Poista
 4. JA:lla kivat asut ja noilla säärillä voi lyhyempää hametta käyttääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Hänellä on tosiaan kauniit sääret ja siksi varmaan usein valitsee lyhyemmän hameen pituuden :)

   Poista
 5. Kiva loytaa "vanhemman" naisen tyyliblogi. Suurin osa kun on parikymppisten nuorten naisien blogeja. Ika ja se miten se vaikuttaa pukeutumiseen on tosi mielenkiintoinen aihe. Itsellani ainakin vaikuttaa (olen 40). Tiedan paremmin mika itselleni sopii eika tarvitse enaa jokaista trendia kokeilla. Vaatteiden istuvuus on tarkeampaa kun kehossa on enemman peiteltavaa.. Olen kanssasi samoilla linjoilla ja kaytan myos kulutettuja boyfriend farkkuja. En vaan yhdista niita neonvariseen napapaitaan! Omasta mielestani tyylini on vaan parantunut tassa vuosien varrella kun on tullut varmuutta lisaa, ja myos uskallusta kayttaa ns. statement vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ikä vaikuttaa meidän jokaisen pukeutumiseen ja kuten mainitsit , tuntee oman tyylinsä ja varmuutta on tullut lisää. Asujen yhdistely tulee tärkeämmäksi ja todellakaan ei kannata eikä tarvitse joka trendiä seurata.

   Kiitos kivasta kommentistasi !

   Poista
 6. Minäkin pukeuden sen mukaisesti miltä musta tuntuu. Ihan nuorille jättäisin vaan hyvin paljastavat asut, niitä en laittaisi päälleni... Mutta kun esim. nämä boyfriend-farkut yhdistää itselleen sopivalla tavalla...niin kyllä mä ainakin pidän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin oma rohkea tyyli :) Paljastavat asut sopii hyvin harvalle, iästä riippumatta :D Boyfriend farkut sopii hyvin kaikenikäisille, täytyy vain yhdistää ne omaan tyyliin :) Ja tietysti miettiä missä niitä käyttää . . .

   Poista
 7. Kiva idea juttusarjasta! Jenniferin tyylistä tykkään. Omaa pukeutumistani jossain määrin voisiko sanoa rajoittaa työkuviot, ei ikä. Pukeudun myös eri tilanteisiin niiden arvoisella tyylillä. Vapaa-ajan pukeutuminen on sitten erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun pidät tästä ideasta :) Työ tosiaan taitaa olla monella se rajoittava tekijä. Minusta yksi tyylikkään pukeutujan perusjuttuja on juuri tuo, että osaa pukeutua tilanteen vaatimalla tavalla.

   Poista
 8. J yhdistää upeasti simppeleitä vaatteita. Hänen väripalettinsa on vuodesta toiseen harvinaisen niukka. Tuollaisilla säärillä voi huoleti pitää lyhyttäkin hametta. Itse jätän minit parempisäärisille, mutta revityt farkut pistän huoleti jalkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuosta juuri tuli mieleeni ettei hän välttämättä ole niin kiinnostunut muodista. Tai ei ainakaan vapaa-ajallaan. Hänellä on kyllä kauniit sääret ja muutenkin kaunis ja hoikka vartalo. Se mikä sopii Hollywoodiin ei vättämättä toimi meillä ;) Revityt farkut sopiikin sinulle hienosti :)

   Poista
 9. Töissä rajoittaa... no työt. Kaula-aukot ja lyhyet hameet voi unohtaa, mutta en toisaalta pukeutuisi niihin muutenkaan kun en niissä viihdy. Eniten omaa pukeutumistani rajoittaa koko. Kun ei ole pienimmästä päästä, niin joskus istuvien vaatteiden löytäminen on hankalaakin. Tiimalasivartalo myös rajoittaa, ei tosin paljon ja onneksi satun pitämään kehostani kuitenkin tämän mallisena. Boyfriend farkut saan kyllä unohtaa, olen aika monta kertaa nauranut vedet silmissä omalle ulkonäkölle ne jalassa sovituskopissa. Onneksi muita farkkuja ja muitakin vaatteita on tällaiselle lanteikkaallekin olemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa ne lyhyt hameet ja avarat kaula-aukot olla muutenkin aika epäkäytännöllisiä meidän olosuhteissa, eivätkä tosiaan missään tapauksessa sovi työpukeutumiseen. Luulen että meillä jokaisella on joku vaatekappale joka ei kertakaikkiaan sovi omalle vartalolle tai tuntuu muuten vaan kauhean epämukavalta. Nykyisin on kivasti paljon valinnanvaraa, niin että kaikille vartalotyypeille löytyy edes jotakin. Minusta pukeudut hauskasti ja tyylikkäästi :)

   Poista
 10. Kiva postaus. Työpukeutumista rajoittaa työt ja vapaa-ajan pukeutumista omat rajoitteet. Mutta blogeista saa kyllä tosi kivoja ideoita. Jenniferin tyyli on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna ! Totta ettei töihin voi meistä kukaan pukeutua ihan miten vaan, ehkä ihan hyvä niin :) Blogeista saa kyllä kivasti ideoita :)

   Poista
 11. Mun mielestä ihan loistava huomio sinulta, että Jennifer ei hirmusti välitä muodista. Hänellä on ihan siisti tyyli, mutta ehkä vähän jämähtänyt, eikä erityisen aikaa seuraava. Ei kuulu omiin tyyli-idoleihini, vaikka poimimasi asut ovatkin tällä kertaa tosi kivat. Hänen hiuksensa ja vartalonsa ovat upeampia kuin pukeutumistyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jämähtänyt on hyvä sana kuvaamaan Jenniferin tyyliä, niin kauan kuin muistan hän on näyttänyt samalta ja kulkenut samanlaisissa vaatteissa. Vähän yllätyinkin kun löysin näinkin kivat asukuvat hänestä. Valitsin Jenniferin tähän oikeastaan juuri hänen hiustensa ja vartalonsa vuoksi, häntä on sikäli helppo kopioida, ettei hänen tyylinsä juuri ole kummoinen ja luulen että monen ihan tavallisen naisen on helppo samaistua häneen juuri siksi. Kun postauksen idea on myös ulkonäkö eikä pelkkä pukeutumistyyli, sopii Jennifer hyvin aloittamaan. Jatkossa aion kyllä myös tehdä postauksen sellaisista naisista, joiden pukeutumistyyli on myös upea ja joita ihailen. Ehkä joku sinullekkin mieluinen tyyli-idoli :)

   Poista
 12. Ihan olet löytänytmun yhden tyyli-ikonin! J on aina niin klassisen tyylikäs ja varma pukeutuja. En voisi muvitella, että hänellä menisi överiksi!

  Työ rajoittaa työpukeutumista enkä kyllä toisaalta myöskään haluaisi näyttää yli nelikymppiseltä, joka yrittää näyttää kakskymppiseltä. Eli siinä mielessä rajoittaa.. toisaalta menen fiiliksen mukaan, jos tykkään laittaa niittiä ja olla rock, niin sitten olen. Mutta ehkä kuitenkin itselleni ominaisella tyylillä.

  En myöskään pidä ikäkysymyksenä esim. paljastavuutta tai helman lyhyyttä. Liikaa tai liian vähän mitä tahansa ei sovi kenellekään, iästä riippumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Ihan totta ettei hän koskaan pukeudu liian huomiota herättävästi, vaan juuri itselleen sopivan rennosti.

   Töihin täytyykin pukeutua eri tavalla kuin vapaa-ajalla, vaikka monilla työpaikoilla kai voi nykyisin pukeutua hyvinkin rennosti. Nuoriso muodissa kulkeminen ei tosiaan näytä hyvältä yli neljäkymppisellä, toisaalta jos kaksikymppinen pukeutuu liian varovaisesti ja näyttää vaatteissaan siltä, että on käynyt äitinsä vaatekomerolla, on sekin vähän hassua :)

   Ihan samaa mieltä. Ehkä vähän voi paljastaa juhla pukeutumisessa, mutta päivällä paljas pinta muualla kuin rannalla näyttää hassulta.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig