torstai 23. toukokuuta 2013

HIM
Kuvia torstai-illan iloksi ! Minkälainen on sinusta tyylikäs mies ? Entä säilyykö lapsena opittu tyylikkyys ? Näkyykö miehen tyyli kotona, vapaa-ajalla ja autossa ? Kokosin tähän kuvia jotka minua miellyttävät miehen tyylissä eli klassisuus ja rentous. Vapaa-ajalle ehdottomasti pipo, ei ajeltu parta, t-paita ja farkut. Tatskoista plussaa, samoin hauskoista koruista ja kokkaustaidoista. Ja kuten kuvista voi päätellä ihailen ihan yhtä paljon Mr. Beckhamin tyyliä kuin rouvankin.


Kuvat Pinterest
Share:

28 kommenttia

 1. Mulle pitää olla hyvä huumorintaju , pilkettä silmissä ja ehdottomasti parta ajettuna ;) ajamaton parta on kuvissa hyvän näköinen , mutta raapii pussatessa :D
  Kiitos piristyksestä ! Jaa niin, kokkaustaito ehdoton , ihanaa kun mies valtaa keittiön <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Pipo, t-paita, neuleet, rennot takit ja hyvännäköiset kengät ja ruutupaidat on kaiken a ja o, eli se rento vapaa-aikalook. Kengät on tosi tärkeet, ne on pakko olla buenot! Toisaalta conversetkin ovat tosi makeet! Aurinkolasit ja iso kello kruunaa tyylin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi monet miehet jo osaavat pukeutua kivasti ja jaksavat panostaa myös niihin kenkiin :)

   Poista
 3. Minä tykkään, kun miehellä on istuva puku. Vapaa-ajalla cashmere neule, palmikkoneule, hyvinistuvat farkut, ehdottomasti hyvännäköiset kengät.

  Marlon oli kyllä nuorena todella komea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuva puku on ihan must ja ne hyvän näköiset kengät.

   Poista
 4. Ei vitsi toi sätkäjätkä kameran kanssa. Mikä tyyli, mikä uros :D

  VastaaPoista
 5. Miehen pitää olla mies, ei mitään tatuointeja, ei edes yhtäkään, ei koruja eikä naisellisia huiveja. Todella lyhyt tukka, mielellään vähän harmaata ohimoissa. Ei laiha missään nimessä, kookas mutta ei liian pitkä! Kokata ei tarvitse osata, minä olen pomo keittiössä! Ei saa puhua liikaa eikä kikattaa kuin tyttönen. Jos mies tupakoi, hän lentää roskikseen. Miehen pitää olla hyvä isä ja perhe on hänelle numero yksi! Voi Sara, mä tiedän, mä olen ihan kamala. Mutta rehellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole kamala, vaan juuri niinkui itse totesit . . . rehellinen. Ja tämä on sellainen asia, jossa ehdottomasti kannattaa olla rehellinen :)

   Poista
 6. Pieni parta hyvä, sänki ei. Jos minä saan valita, niin ehdottomasti pitkä tukka. Tatuointeja saa olla, onhan minullakin. Siistit farkut t-paitojen tai kauluspaitojen kanssa tilaisuudesta riippuen, viileämmillä keleillä neuleen kanssa. Pukuun on osattava pukeutua kun on sen aika. Koruja hillitysti, kello on hyvä olla.

  Auton merkillä ja mallilla ei ole merkitystä kunhan se on tarkoituksen mukainen, mutta kyllä ne sulat ja renkaat pitää osasta vaihtaa itse, polttimotkin mielellään jos sen voi tehdä purkamatta koko etupuskuria pois. Kokata saa jos haluaa, ei ole pakko, minä pidän ruuanlaitosta. Kotitöihin kyllä pitää osallistua sovitusti.

  Semmoinen... no semmoinen kun Kotinörtti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Dahlia, ihanaa kun olet löytänyt juuri itsellesi sopivan :)

   Poista
 7. Kyllä osui ja upposi minunkin makuuni nämä kuvat! Miehen pitää olla sopivasti rosoinen, ei mikään liian nätti kiiltokuvapoika. Parransänkeä ja tatuointeja, jes jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiltokuva pojat eivät kyllä oikein kiinnosta, toisaalta eivät myöskään pukeutumisesta ja tyylistään väliinpitämättömät miehet. Mutta juuri tuota rosoisuutta ja persoonallisuutta pitää olla !

   Poista
 8. Muut aika kivoja ;-), mutta Beckhamit eivät uppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos joku kuva miellytti, kaikista ei tarvitsekaan pitää :)

   Poista
 9. Jos mies on hauska ja älykäs, hyvä huumori ja huippukohtelias naiselle, sekä "miehistä, jotka kulkevat omia polkujaan", farkkua, ruutupaitaa, reilua kenkää ja nahkatakkia. Ei tatskoja, ei röökiä, eikä ehdottomasti pipoja!!! Mun "lempimies" julkkikisista on Tom Hanks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki mainitsemasi asiat ovat mukavia piirteitä niin miehessä kuin naisessakin. Sinun tyyliisi sopiikin juuri kuvailemasi mies :) Tupakoivista miehistä en itsekään välitä, en vaan viitsinyt jättää noita muutamaa kivaa kuvaa savukkeen näkymisen takia pois . . .

   Poista
 10. Vähän jälkijunassa tullaan, mutta olen kyllä näitä kuvia jo monta päivää ihaillut : ) Usea kuvista uppoaa meitsiin täysillä! Tatuoinnit ja tupakointi ovat kylläkin aikamoisia turn-offeja. Muuten tietty rosoisuus miehessä on paikallaan. Ei ne surffikutritkaan haittaa. Kun mies on sinut itsensä kanssa, niin minun puolesta hän voi huseraata keittiössä ja välillä tarttua imuriinkin. Minun makuuni on täydellisesti Land Rover -tyyppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina ! Pahoittelut ,että nyt vasta vastaan kommentiisi, on ollut niin kiirettä. Kiva että tämä postaus herätti näinkin paljon keskustelua. Itselläni oli mielessä tätä postausta tehdessä oma isäni sekä poikani, joiden molempien tyylikkyyttä ihailen :) Tatskoja ja savukkeita ei kyllä kummaltakaan löydy . . .Katukuvaan toivoisin vielä enemmän tyylikkäitä miehiä, vaikka pukeutuvathan suomalaiset miehet aikaisempaa paremmin.

   Poista
 11. Sunnuntai-ilta on mennyt relasti chillaillen parvekkeella ja sinun blogiasi lukien. Tykkään kovasti!

  Jotain machoa noissa kuviesi miehissä on, mutta Ukkoselleni olen ilmoittanut, että jos tulee tatuointi tai korvis korvaa, on varma avioero. Ei sopisi kumpikaan hänelle.

  6 päivää viikossa hän vetää töihin lähtiessään hyvin istuvan puvun päälle, joten rento look kesäisin on suurta plussaa. Keittiössä minä kuorin perunat, teen salaatit ja huolehdin jälkkäreistä, Kaikki muu on hänen luomu(a)staan.

  Surffitukka, havoituneet kasvot, charmantti harmaus ja sopivan itsevarma (olematta kuitenkaan elvis) pistävät tämän pirkon hykertelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät blogistani :)

   Ei ne tatuoinnit ja korvikset kaikille sovi, eikä tarvitsekaan.

   Hyvin istuvat puvut ovat kyllä tyylikkäitä miehellä, jos niihin tarvitsee töihin pukeutua. Toisilla on sekin taito, opittuna tai opetettuna.

   Minäkin olen tottunut kokkaaviin miehiin, sekä isäni että poikani ovat loistavia kokkeja :)

   Surffitukka ym. kuulostaa kivalta yhdistelmältä :)

   Poista
 12. Ai niin vielä, tyylikkyyden voi oppia, mutta kyllähän mamma voi sen kotoa antaa lahjaksi. Ja miehellä pitää olla AUTO. Tai ainakin ymmärtää, mikä on pölykapselin ja vanteiden ero sekä tietää moneltako Urheiluruutu tulee. Eräs komistuss ei ymmärtänyt ja menetti mahdollisuutensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Kotona opittu tyylikkyys on usein luontaista, sitä ei tarvitse miettiä, eikä ehkä tule niitä ylilyöntejä, edes nuorena :)

   Auto miehellä on parempi kuin kokoelma hienoja laukkuja, kelloja ym. mutta molempi parempi.

   Urheilullisuus on ISO plussa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig