perjantai 17. toukokuuta 2013

Black and army greenTänäänkin onnistuin otattamaan itsestäni asukuvan. Aamulla mietin pitkään pitäisikö jo pukeutua ihan kesäisesti vaaleisiin vaatteisiin, mutta päädyin sitten kuitenkin tuttuun ja turvalliseen mustaan. Muutaman kerran olen käyttänyt H&M talvella ostettua takkia vapaa-aikana ja tänään se pääsi ensi kertaa töihin. Muuten kiva takki, mutta täytyy myöntää, että tekonahkaiset hihat ovat hieman epämiellyttävät kuumalla ilmalla, joten tämä takki ei ollut niin kovin hyvä ostos. Pretty Ballerinat sen sijaan ovat super mukavat jo heti uutena jaloissa, joten näitä varmaan hankin jatkossakin. Jotenkin on kuitenkin pukeutuminen outoa, kun näin yhtäkkiä on niin lämmintä, tuntuu ihan että kevät jäi välistä pois ja siirryttiin suoraan kesään. Ihanaa perjantai-iltaa kaikille !


Coat H&M, t-shirt Zoe Karssen, jeans Zara, ballerinas Pretty Ballerinas, bag, Chloé Marcie
Share:

10 kommenttia

 1. Munkin mielestä on outoa, kun yhtäkkiä pitäisi pukeutua kuin kesällä, ja vasta hetki sitten oli talvipalttoo päällä. Noi baltsut näyttää tosi ihanilta, pitää joskus kokeilla Pretty Balleriinoja. Mulla on halpisbaltsuja ja parit paremmat, ja kyllä niillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Mutta ehkä molempia tarvitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan tätä lämpöä oli odotettu ja sitten kun se tuli, tuntuukin ihan oudolta :) Minulla on myös halvempia baltsuja ja vaikka näyttävät kivalta, eivät ole niin mukavia jaloissa. Mutta tosiaan kyllä niitäkin tarvitaan.

   Poista
 2. Tässä asussa on hieman rokkia havaittavissa. Kiva asukokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kiva pukeutua hieman rokimmin. Kiitos.

   Poista
 3. Tosi kiva asu, rennon tyylikäs!

  VastaaPoista
 4. Kiva asu jälleen kerran. Ja totta - en minä ainakaan ole kerennyt tähän kesäntulovauhtiin - vaatteita on pitkin poikin huushollia hakemassa paikkaansa; alakerrassa on vielä ulsteritkin odottamassa tuuletusta ja pukupusseja;) Samoin vasta tänään sain vintiltä alas kesäkenkälaatikot - onneksi olin viime syksynä jättänyt muutamat kävelykengät ja balleriinat suosiolla kaappiin, kun arvasin, että se vintistä alasraijaus venyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on kaikki kevät/kesä vaatteet jo esillä, mutta tuntuu hurjalta pukeutua niihin. Olen ihan varma, että palelisin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig