tiistai 9. huhtikuuta 2013

White + black + brown


Ihastuin tuohon ensinmäisen kuvan sisustukseen, vaikka siinä on ehkä vähän liikaa kaikkea. Mutta värimaailma on kaunis. Kotini on nyt ollut kohta kaksi vuotta valkoinen, ripauksella mustaa ja harmaata. Enkä ole koskaan pitänyt ruskeasta / beigestä sisustuksessa sen paremmin kuin pukeutumisessa. Nyt kuitenkin haaveilen täydellisestä camelin värisestä villakangastakista ensi talveksi ja ehkä siitä johtuu, että innostuin ajatuksesta vaihtaa harmaa beigeen. Voisin vaihtaa olohuoneen maton valkoiseen ( erittäin järkevä valinta lapsiperheelle . . . ) ja ostaa muutaman camelin värisen tyynyn. Joku puun värinen huonekalukin olisi kiva. Kolahtaako ruskea / beige / camel sisustusvärinä ?


Aurinkoista tiistai-iltaa kamut !


Kuvat Pinterest
Share:

10 kommenttia

 1. Kauniita kuvia olet löytänyt! Minulla oli beigen ja ruskean kausi sisustuksessa joitakin vuosia sitten, ja taisin silloin saada pienen yliannostuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei ole koskaan ollut beige / ruskeaa kautta sisustuksessa, joten ajatus viehättää, mutta saa nyt nähdä toteutanko.

   Poista
 2. Ihania inspiskuvia! Niin selkeitä ja toi Marilyn-taulu on ihana, ottaisin sellaisen mielelläni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marilyn taulu on tosiaan ihana, kelpaisi minullekkin :)

   Poista
 3. Minä olen vähän huono sisustaja. Tai en tiedä huono, mutta sisustan todella ruskealla ja valkoisella :) Siihen on niin helppo vaihtaa tyynyjä sohvalle, tabletteja keittiön pöydälle tai muuten lisätä joku väriläiskä. Eikä aina ole tarvetta edes siihen. Pää rauhoittuu omaan silmään rauhallisessa kodissa.

  Värien harmonia tosin väreissä hajoaa kirjahyllyyn, niitä ilman en osaa olla, meillä on neljä korkeaa hyllyllistä niitä ja haaveena oma kirjastohuone. Ne sopivat sitten taas mielen harmoniaan vaikka värikkäitä ovatkin :)

  Joten kyllä, nämä kuvat kolahtivat kyllä minuun, jokaisessa on elementtejä jotka voisin omaan kotiin ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kirjastohuone kuulostaa ihanalta :) Itselläni on tällä hetkellä vain yksi kirjahylly mutta varmasti niitä tulee lisää. Muutossa jouduin loupumaan kaikista kirjoistani, niitä oli mahdoton tuoda pitkän matkan takaa, onneksi pääsivät hyvään ja rakastavaan kotiin :)

   Poista
 4. Ylimmässä kuvassa ehkä liian paljon tavaraa, ihan kuin kotona ;-D. Mutta sekä värimaailma että kalusteet ovat ihanan rauhalliset ja tyylikkäät, tuollaisessa kodissa asuisin ihan mielelläni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihan totta :D Värimaailma on minustakin kiva ja jos tavaroita vähän karsisi, olisi se vielä kauniimpi.

   Poista
 5. Ruskea, beige, kameli, valkoinen ja keltainen ovat lemppareitani sisustuksessa. Katsoitko eilen Marko Paanasen ohjelman? Wautsi, millaisen asunnon hän sisusti, olisin voinut ottaa sen sellaisenaan!!Lempisisustuslehteni ovat espanjalainen El Mueble (tyylikkään rentoa) ja Country Homes and Interiors, jonka tyyliä oma kotini edustaa.

  Hyvää viikkistä Saralle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusmakusi kuulostaa yhteensopivalta pukeutumistyylisi kanssa. Eikö olekin jännä, kuinka me usein sisustamme samoin kuin pukeudumme :)

   Minulla ei ole ollut koskaan ruskeaa / beigeä / kamelia sisustuksessa mutta nyt se viehättää yhdistettynä valkoiseen ja mustaan. Keltaista sen sijaan on ollut, muistan tehneeni keittiöön kelta / valkoruudulliset laskosverhot joskus kauan sitten.

   Markon ohjelmaa en valitettavasti nähnyt, sen sijaan näin hänet viime viikonloppuna Ursulassa :D Tulisikohan ohjelma uusintana ?

   Country Homes and Interiors oil minunkin lempi sisustuslehteni, silloin kun asuin yli 100 vuotta vanhassa puutalossa :) Nyt olen vähän urbaanimman tyylin ystävä mutta selaan edelleen lehteä mielelläni. Tai oikeastaan minusta on kiva katsella sisustuslehtiä / kuvia ja ihan kaiken tyylisiä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig