keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Today's outfit


Tänään olin töissä raitapaidalla ja mustilla housuilla. Jalassa oli toki nilkkurit mutta kuvasin H&M uudet nahkaiset loaferit, joista kerroin täällä . Muutaman uskaliaan pikkukengillä kulkijen jo bongasin katukuvassa kun piipahdin töiden jälkeen Stockan Hulluilla Päivillä. Sovittelin muutamaa mekkoa mutten sitten ostanut, koska eivät istuneet täydellisesti. Ja jos totta puhutaan niin vaatehuoneessani on muutama mekko joita en ole käyttänyt kertaakaan. Sen sijaan ostin Dieselin farkut. Luultavasti hyvä ostos sillä farkkuja tulee käytettyä tosi paljon. Lisäksi ostin MACin nuden huulipunan ja peitevärin. Muita Hulluilla Päivillä käyneitä ja teittekö ostoksia vai onko mielessä jonkin toisen päivän tarjoukset ?

Ihanaa kekiviikko-iltaa !


Blouse Topshop, pants and loafers H&M, eyewear Karen Millen
Share:

12 kommenttia

 1. Kiva asu taas kerran, ja hurmaavat kengät.

  Tänä vuonna taidan pitää lupaukseni, enkä käy Hulluilla Päivillä. Yleensä olen käynyt lupauksesta huolimatta joka päivä, mutta tällä kertaa kierrän Stokkan kaukaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :)

   Ihan hyvä päätös, en oikeastaan löytänyt mitään ihmeellistä ja luulen etten mene uudestaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Hekku :) Paljon paremmat kuin uskalsin odottaa.

   Poista
 3. Noi kengät on todella kauniit! Kävin katsomassa H&M:n sivuilla, mutta mun koko oli jo loppunut :(. Kävin tänään kiertämässä Stokkan, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Sovitin yhtä takkia, mutta se ei ollut sellainen, kuin olin ajatellut. Katsoin myös yhdet kengät, mutta eivät nekään innostaneet. Huomenna käyn katsomassa yhtä trenssiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihanat. Harmi että oma kokosi oli jo loppunut.

   Minäkään en oikein innostunut niistä, joita olin kuvastosta katsellut. Onneksi löysin sitten farkut itselleni, ettei tullut ihan tyhjin käsin lähdettyä kotiin . Toivottavasti sinua onnisti trenssin kanssa :)

   Poista
 4. Paitapusero on todella kaunis, sä oot ihanan pirtsakka :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo pusero! Tuo asuun kivaa sennetta ja kokonaisuus on jälleen kauniin klassinen.

  Hullareilta ei esitteestä mikään oikein innostanut ja isoja tungoksia karttavana luulen jättäväni väliin (jättänyt jo useampana vuonna). Minä luulin olevani ajoissa kun laitoin tänään trenssin, pikkukenkiä en vielä uskaltanut. Aamulla kun on viileä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dalia !

   Yleensä en ole mennyt Hulluille Päiville mutta nyt pääsin lähtemään töistä aikaisemmin ja vältin ruuhkat. Trenssiä en ole uskaltanut vielä laittaa ja aamuisin onkin todella kylmä, ihan talvi vielä :D

   Poista
 6. Kiva yhdistelmä, näyttää samaan aikaan viralliselta ja rennolta. Dieseleissä tuskin menee rahat hukkaan! Lähdin eilen alunperin hulluille päiville tuolimetsästykseen, mutta en koskaan ehtinyt huonekaluosastolle. Jumitin naisten vaateosastolle ja päädyin ostamaan raitasen trikoomekon, joka ei ollut edes hp:n tarjouksessa. Kannattava reissu...not! No mekko on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dieselit oli kyllä hyvä löytö, mun lempi farkkumerkki sekä malli ja pesu juuri se joka itseltäni puuttui :)

   No mä menin kanssa etsimään jotain kotiin mutta juutuin myös vaateosastolle :) Ja ei noi MACin jututkaan mitään HP tarjouksia olleet . . . ;) Onneksi löysit sentään kivan mekon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig