keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

From Paris









Viikonloppuna selailin nettisivustoja, kun jotenkin päädyin Hermesin sivuille. Ja kas sieltähän löytyi online shop ja niinpä tilasin itselleni tämän pienen ihanuuden koristamaan rannettani kesällä. Toimitus oli super nopea, sillä jo tiistaina Fedexin kuriiri soitteli ja kertoi tuovansa paketin. Kallishan tämä oli, mutta olin jo aikaisemmin päättänyt ostaa jonkun rannekkeen. Yleensä koruni ovat kultaa, valkokultaa tai platinaa ja pukukoruja en oikeastaan käytä paljon.Valko-oranssi väri tuntui kivalta kesää ajatellen ja mielestäni tuo solki on todella viehättävä.Tämän ostokokemuksen perusteella tilaan varmasti jotain muutakin tulevaisuudessa Hermesin online shopista.

Oikein mukavaa keskiviikko-iltaa kaikille !
Share:

22 kommenttia

  1. Kylläpä tuli taas kauniissa rasiassa.

    VastaaPoista
  2. Kaunis on!

    Tilasin miehelle kravatin isänpäivälahjaksi. Tilasin keskiviikko iltapäivänä ja perjantaina aamupäivällä lähetti oli oven takana. Todella nopeaa toimintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimitus oli todella nopea, en ole mistään muualta tilatessa saanut tuotetta niin nopeasti ja vaivattomasti kotiin :)

      Poista
  3. Kyllä on ihana :)! Minä olen pari kertaa pyörinyt Hermesin sivustolla ja myös rannekkeita - oikein hyvä valinta!

    Harmitti viimeksi Tukholmassa käydessä, kun NK:n Hermes oli kiinni laajennustöiden johdosta, olisi ollut ihana käydä ihastelemassa kaikkia ihanuuksia ;)....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ihana :) Ei varmaan jää ainoaksi tilauksekseni Hermesiltä ;)

      Olisi kyllä vielä ihanampi ostaa jotain heidän liikkeestään, no ehkä joskus . . . Täytyykin muistaa tuo NK Hermes kun seuraavan kerran menen Tukholmaan.

      Poista
  4. Makee! Kesäksi himoitsen itsekin väriä ranteeseen, see by chloélla olisi ehkä varteenotettava vaihtoehto. Oranssi on kiva väri, jotenkin viime aikoina houkutellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän yllätyin kun mustiakin olisi ollut tarjolla ja sitten tilasin tämän :D Mutta oranssi/valkoinen on ihanan värinen kesäksi.

      Poista
  5. Ihana <3 viivana säntäsin Hermesin sivulle katselemaan heidän rannekeita, meikäläiseltä jäi reissusta ostamatta myös kesäranneke ;) Jos mun ei tarvitsisi just nyt ostaa kevättakkia, niin tilaisin jonkun noista Hermesin rannekkeista, oli tosi monia upeita. Ei ole tullut koskaan mieleen, että heillä voisi olla nettiputiikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voi meitä aina halutaan jotain uutta . . . :D En minäkään tiennyt, että heillä on nettikauppa, ihan vanhingossa sivuille menin. Kevät takki on varmasti tärkeämpi ostos ja ehtiihän noita tilailla sitten myöhemmin :)

      Poista
  6. Aivan ihana, sekä paketti, että sisältö :) Voi en taida edes uskaltaa kurkata tuonne nettikauppaan :) Juuri manailin omassa blogissani, että haluaisin osata käyttää enemmän koruja. Omia lemppareitani ovatkin juuri rannekorut, ne eivät ole niin huomiota herättäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molenmat tosiaan aivan ihania, menee varmaan hetken ennen kuin käytän tätä, ihailen ensin laatikossa :D Aika vaarallinen nettikauppa onkin ;) Minäkin olen ihan toivoton korujen kanssa, joskus on kausia että käytän , mutta usein olen ilman. Rannekorut ovat minunkin lemppareitani ja täytyy nyt yrittää käyttää niitä useammin.

      Poista
  7. Upea! Ja heti paljon monikäyttöisempi kun voi käyttää kumpaa puolta tahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos caelia ! Ihan totta, ikäänkuin kaksi rannekorua yhden hinnalla :D

      Poista
  8. Onpas kaunis koru, klassinen ja kauniin värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria :) Juuri tuosta klassisuudesta pidän tässä korussa.

      Poista
  9. Oi miten nätit, kuin pienet vyöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vyöltähän tuo näyttääkin, se juuri on minusta hauskaa :)

      Poista
  10. Komppaan edellisiä, sillä todella kaunis tuo on, hienot värit nimenomaan kesäksi. Ja käännettävyys on ehdotonta plussaa, kuten Hermesin vöissäkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli heti suosikkini kaikista rannekkeista juuri värinsä ja siroutensa vuoksi. Täydellinen kesäksi. Ehdottomasti käännettävyys plussaa, niinkuin vöissäkin. Olenkin ihaillut vyötäsi, joka on upea. Luultavasti myöhemmin ostan vyön, mutta nyt en edes päässyt rannekkeita pidemmälle, kun jo klikkailin tämän ostoskoriin :D

      Poista
  11. Oi, tämä on ihan täydellinen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig