maanantai 29. huhtikuuta 2013

Dress me

H&M

Suoraan lenkkiasusta mekkoihin. Suunnitelmissa ei ole mitään ihmeellistä Vapun vietto ohjelmaa, mutta saattaa olla, että pukeudun ylläolevan kuvan mekoista toiseen. Toisen ostin viikko sitten H&M ja toisen vuosi sitten samasta paikasta. Kumpaakaan en ole ehtinyt käyttää vielä.

Fransa Vero Moda Mango

Tässä LBD kokoelmani. Fransan pitsimekko on monta vuotta vanha ja olen juhlinut sillä niin Suomen itsenäisyyttä kuin käyttänyt myös arkisemmissa menoissa. Vero Modan mekko on päässyt pikkujouluihin ja Mangon peplum helmainen on toistaiseksi käyttöä vailla. Mutta edelleen se täydellinen pikkumusta puuttuu ja kutsunkin näitä harjoitusmekoiksi.

Zara H&M French Connection

Zara olkaimetonta raitamekkoa olen käyttänyt tosi paljon, arkena villatakin tai bleiserin kanssa ja myös iltamenoissa. H&M mekko ei ole päässyt käyttöön ja täytyy tunnustaa että ostin sen ihan hetken mielijohteesta kun kerran halvalla sain. French Connectionin mekko sen sijaan oli viime kesän käytetyin mekko, kun niitä helteitä ei sitten tullutkaan.

Mango Morgan de toi Morgan de toi Mango Kookai

Ja lopuksi pyryharakan bling bling osasto eli paljetti mekkoni. Mangon kulta-hopea mekolla olen juhlinut uutta vuotta ainakin kolme kertaa. Ruskea Morgan de toi mekko on päässyt elokuvan ensi-iltaan. Musta Morgan de toi on ollut monissa iltamenoissa ja vieraillut myös oopperassa. Mangon paljetti mekkoa olen käyttänyt kesät talvet, illalla ja päivällä, tunikana ja myös kotimekkona. Kookain mekko on ollut muutaman kerran baarissa.
Näiden mekkojeni hinnat ovat 20-200 euroa. Enkä oikeastaan tee eroa niiden välillä hinnan perusteella. Kaikki yhtä rakkaita. Kuviin eivät päässet talvisemmat mekot, helle mekot ja maxi mekot. Mekkohullu ? Kyllä ihan varmasti. Minusta on kiva pukeutua mekkoon ja varsinkin jos on joku erikoisempi tilaisuus. Käytätkö mekkoja vai ovatko ne sinulle kauhistus ?
Mukavaa maanantai-iltaa !

Share:

26 kommenttia

  1. Kauniita mekkoja, minkälainen alaosa tuossa ekassa kuvassa olevassa vaaleansinisessä on?

    Olen alkanut käyttää mekkoja oikeastaan vasta pari kesää sitten, ehkä siksi että mulla on tälläiset "paskantyöntäjän pohkeet"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleansinisen mekon helma ylettyy polviin ja on hieman alaspäin levenevä. Katsotaan jos saisin näistä kahdesta ylimmän kuvan mekosta huomenna asukuvan aikaiseksi.

      Hmm ehkä vain kuvittelet niin. En ainakaan minä kiinnittänyt kuvissasi mitään huomiota pohkeisiisi :)

      Poista
    2. Siis isäni sanoi tuon aikanaan ( ei pahan suopeasti vaan omaan rehelliseen tapaansa suoraan) ja kiitos tuon taitoluistelun niin pohkeeni ovat siis niin paksut, että suomen maasta on löytynyt yhdet nahkasaapikkaat jotka mahtuu näihin pohkeisiin. Ja niissä saappaissa oli 5 cm strech osiot ja kummallakin puolella :) Mutta onneksi nuo nilkat ovat kumminkin ohuet.

      Poista
    3. Mutta onneksi on kauniita nilkkureita ja kapeat nilkat näyttävät hyvältä korkokengissä :) Voi taitoluistelu on ihanaa, kaunista ja vaativa laji. Tykkään <3

      Poista
  2. Täällä toinen mekkohullu! Minulla on joku ihme housukausi ollut nyt hyvän tovin jo menossa, mutta mekkoja on kaapissa niin arkeen kuin juhlaankin. Pikkumustat varmaan niistä ne kaikkein käytetyimmät versiot, menevät mukaan niin moneen menoon.

    Silti jostain syystä mieleni halajaa lisää mekkoja toisensa jälkeen. Oikein saan pidätellä itseäni, että en osta vaikka jälleen uutta mustaa (kolmessa on hetkeksi riittämiin).

    Ihastuin etenkin noihin kahteen ensimmäiseen, ne ovat niin herttaisen kauniin värisiä ja keväisiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun sinäkin olet mekkohullu :) Välillä minusta tuntuu että olen ihan outo kun koko ajan ostelen mekkoja ;)

      Mustia mekkoja käytän itsekkin kaikkein eniten ja pidän varsinkin mekoista joita on helppo muunnella tilaisuudesta toiseen.

      Niin ovatkin :) Ehkä hiukan oman tyylini ulkopuolelta mutta siksi juuri niin hauskoja.

      Poista
  3. Mekkofriikki ilmoittautuu ja kehaisee, että on sulla kauniita mekkoja!
    Kyllä elämäässä pitää olla blingbligiä, absolutely!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäkin Mapsi, ihanaa ! Kiitos kehuista, mekot kiittää myöskin ;) Olen katsellut sinun mekkojasi ja upeita ovat nekin. Sinulla on monta, joihin mielelläni pukeutuisin.

      Ehdottomasti :D

      Poista
  4. Ihana tuo raitamekko ja nuo pastellitkin viehättää! Minä vasta harjoittelen mekkojen käyttöä, tosin maximekkoihin olen hurahtanut täysin jo pari vuotta sitten ja niitä löytyykin sitten enemmän jo. Sitä täydellistä mustaa maxia vielä tosin etsin. Viime kesäisen lyhennytin pesukoneessa. Nyt on näköjään raitamekkofiilis, koska näen ne kaikkialla ja haluisin useamman kesäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne ovat omia suosikkeja tällä hetkellä ! Maximekot on kivoja kesällä ja raitoihin olen minäkin hurahtanut. Noiden kahden lisäksi haaveilen uusista raitamekoista ;)

      Poista
  5. Ja vielä yksi mekkofriikki lisää täällä! En jaksaisi millään pitää enää paksuja sukkahousuja, ja ohuet ovat vielä liian viileät, joten olen hiihdellyt housuissa/farkuissa täsäs muutaman viikon, mutta kyllä olisi kiva saada kesämekkokausi jo avattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kiva :) Vähän samaa ongelmaa, itse tosin tykkään käyttää kesämekkoja paljain säärin, mutta siihen taitaa vielä olla aikaa . . .

      Poista
  6. Mekkohullu täälläkin! Muutama vuosi on ollut hiljaisempaa ostomarkkinoilla, kun tuppaavat mekot olemaan minulle tunikapituutta. Nyt onneksi on joissakin mallistoissa jo muutama sellainenkin, että pituus riittää minullekin. Ja nuo sinun mekkosi ovat kaikki ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän on kasassa oikea mekko jengi :D Nyt onkin kaupoissa ollut hieman pidempiä, jopa alle polvien yltäviä mekko, me like <3 Kaunis kiitos.

      Poista
  7. Ihania, viehättäviä ja niin naisellisia mekkoja :)! Mulla on vielä maksimekko haussa, jospa sitten Espanjassa tärppäisi.

    Mä myös olen mekkohullu, vaikka hetkeen en ole mekkoon pukeutunutkaan..Jospa vappuna olisi paremmassa kunnossa ja pukeutuisi mekkoon. Siellä roikkuu henkarissa aivan liian monta käyttämätöntä mekkoa (mites se Mapsin vinkkaama CPU menikään..öööhh..).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos MInna ! Varmasti löydät Espanjasta maximekon ja monia monia muita :)

      No tätä postausta tehdessä muistelin tuota Mapsin CPU postausta . . . ;)

      Poista
  8. Mekot ovat ihania ja etenkin Marimekon mekot. Kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
  9. Tuore mekkohullu täälläkin, en ole edes pysynyt laskuissa mekoissani ;-D. Ja suosikkimekkokauppani on COS! Mekot vain ovat niin helppoja käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäkin Merja :D Yllätyin vähän kuinka monta mekkoa löysinkään vaatehuoneestani ja tässähän eivät siis olleet kaikki ;) Cos mekot onki aivan ihania, täytyisiköhän piipahtaa joku päivä . . .

      Poista
  10. Ihana kavalkadi erilaisia mekkoja! Käytän mekkoja, mutta viime aikoina jostain kumman syystä vähemmän kuin ennen. Juhlissa kyllä aina tai ainakin melkein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina ! Joskus on housu ja joskus mekko kausia itse kullakin. Juhliin on tietysti aina kiva pukeutua mekkoon.

      Poista
  11. Mäkin rakastan mekkoja. Fransan pitsimekko on mielettömän kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla onkin kivaja mekkoja :) Kiitos maiju, se on yksi lempimekoistani.

      Poista
  12. Täällä on myös yksi mekko- ja hamehullu! En edes muista koska olisin farkkuja pitänyt jalassa.. :D Toi ekan kuvan vaaleansininen mekko on aivan ihana!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa jengiin :D Taidatkin olla ihan tosissasi mekkohullu, jos niitä noin usein pidät, upeeta ! Vaaleansininen on kyllä aivan ihana ja päällä vielä paremman näköinen kuin ripustimella. Laitan siitä asukuvaa joku päivä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig