lauantai 30. maaliskuuta 2013

White & greyMuutamia sisustus inspiraatio kuvia lauantai-illan iloksi. Kaikissa kuvissa paljon valkoista lisänä eleganssia harmaata, jotain modernia ja korkeita huoneita. Aivan ihania ! Kevätkö sen tekee, että sisustuksessakin kaipaa valoa ja avaruutta- paljon tilaa ympärille.

Huomasitteko muuten, että päivitin vähän blogin ulkoasua ? Linkit tekstissä näkyvät nyt vaaleanpunaisena ja tunnisteita on tullut lisää. Oikealla sivulla on siis kaksi tunnisteet osaa, joissa toisessa näkyvät edelleen brändit, joita blogistani löytyy ja toisessa näkyvät eri postaus tyypit. Tätä tehdessäni huomasin, että sisustus juttuja onkin yllättävän vähän, vaikka se on myös sydäntäni lähellä ja siksipä saatte nyt nauttia näistä kuvista. Jatkossa teen varmaan sisustus aiheisen postauksen kerran viikossa. Rentoa lauantai-illan jatkoa blogi ystävät !


Kaikki kuvat Pinterest
Share:

8 kommenttia

 1. Kivalta näyttää uusi ulkoasu ja hyvä idea tuo erilaisten tunnisteiden erottelu kahteen ryhmään. Ja kiitos - sisustusaiheetkin ovat tervetulleita! Kaikki kaunis on hyväksi sielulle ja mielelle!
  Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu , että sisustus kiinnostaa. Itse olen nimittäin aina innostunut sisutamisesta, vaikkei olisikaan tarve laittaa omaa koti niin silti jaksan innostua kauniista kuvista. Olen samaa mieltä kanssasi että kaikki kaunis on meille hyväksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Noi ovet ovatkin aivan upeat. Love them.

   Poista
 3. Valkoinen ja harmaa on mun suosikkivärejä sisustuksessa, ja ehdottomasti tykkään lukea sisustusjuttuja, vaikka itse en juuri nyt jaksa innostua omaa kotia sisustamaan, kun tein sen vasta vähän yli vuosi sitten nykyiseen kotiin muuttaessa. Vuoden päästä voikin olla jo toinen ääni kellossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on nyt jo pidenpään ollut valkoinen ja harmaa suosikkeina. Hassua, itsekin olen viimeisen vuoden sisustanut niin että, jossain vaiheessa tuntui ettei enään jaksa. Nyt taas kiinnostaa, mutta enemmän tunnelmoiden ja keräten uusia ideoita tulevaan.

   Poista
 4. Aivan ihania sisustuskuvia! Voisin kuvitella asuvani kuvien taloissa :) Innolla odottaen sisustuspostauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kaikki aivan ihania ! Kelpaisia kyllä minullekkin :) Kiva, että myös sisustus kiinnostaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig