sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

VictoriaTämä asu on ihan pakko kopioida heti huomenna. Usein ei Victoriaa nähdä matalissa kengissä ja sitten kun nähdään, tekee hän senkin tyylillä. Riemastuin kun näin tämän kuvan, kerrankin jotain joka sopii Suomen oloihin enemmän kuin hyvin. Ihanaa alkavaa viikkoa  !

Kuva Pinterest
Share:

6 kommenttia

 1. No joo! Käytännöllinen asu kaikkinensa- matalilla kengillä jaksaa kulkea ja juosta :) paikasta paikkaan. Tämän voisin minäkin kopsata, kiitos Sara vinkistä!

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä Victoria matalissa saappaissa, melkein samanlaisissa kuljen itse joka päivä. Hauskasti hän on myös käärinyt pillien lahkeet, teen itsekkin niin, mutten koskaan ole kokeillut noin kapeiden farkkujen kanssa.
   Kiva jos sinäkin tykkäsit tästä asusta !

   Kiitos samoin Minna !

   Poista
 2. Olipa kiva ja toteuttamiskelpoinen asu rvalla! Samanlaiset popot löytyy kaapista, tai no, samannäköiset. Oikein jees asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Luulen, että aika monella meistä löytyy kuvan varusteet omasta kaapista, siksi tämä oliki niin hauska :D

   Poista
 3. Voi yes! On kyllä niin kiva asu että! Minäkin kopsaan. Kopsaan tuon kuvan tumbleriini sekä tämän päivän asuksi :) Tosin juuri tuon siniset farkut puuttuvat, nuo ovat niin nätin siniset. Ilman kulutuksia ja ei kuitenkaan ihan tumman siniset. Nyt tuli huutava tarve löytää tuon sävyiset farkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäät myös tästä asusta :) Itse en nyt tämän päivän asuksi päässyt kopsaamaan, kun olen taas kipeenä . . . No, joku toinen päivä sitten. Odottelen sinun versiotasi innolla :)
   Joo ei minullakaan ihan samanlaisia farkkuja löydy, tosi kiva kapea malli ja perus väri.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig