perjantai 29. maaliskuuta 2013

It's easy

Pukeutuminen on helppoa, ainakin kun katselee näiden ranskalaisten tyylitaiturien asuja. Kuvissa ovat siis Ranskan Voguen tiimi eli Emmanuelle Alt, Capucine Safyurtlu ja Geraldine Saglio. Valitsin tähän kuvia, joissa on vähän keväisempiä yhdistelmiä. Meiltä kaikilta varmaan löytyy mustat ja valkoiset farkut, paitapuseroita ja t- paitoja, musta bleiseri ja kynähame sekä mustia korkkareita. Nämä kuvat ovat myös muistutus itselleni, että vähemmän on enemmän. En siis välttämättä tarvitse kaikkea sitä mikä on juuri nyt in, näyttääkseni tyylikkäältä. Lisää näiden tyylikkäiden naisten asukuvia löydät täältä.

Leppoisaa perjantaita !
Share:

18 kommenttia

 1. Todella, noista kuvista voisi ottaa opiksi. Niin yksinkertaista.
  Se mikä pistää silmään, niin leideillä ei ole meikkiä joko ollenkaan tai erittäin vähän. Tai sitten se on niin taidokkaasti tehty, että sitä ei huomaa. Mutta näyttävät superhyviltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuollaisesta aika meikittömästä lookista. Luulen kyllä että heillä meikkiä on mutta aika vähän. Tietysti asiaa auttaa omat tummat värit ( iho + hiukset ).

   Poista
 2. Kyllä se vähemmän vaan on enemmän. Sitten vielä kun muistaisi sen itsekin :) Taidokkaasti aikaan saatua eleganssia. Upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän muistaa tämän, varsinkin silloin kun tekee mieli ostaa jotain uutta :)

   Poista
 3. Upeita yhdistelmiä helpolla tavalla ja niin naisellisia huolimatta pitkistä housuista...
  Ihanaa pääsiäistä!!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, naisellinen voi olla housuissakin :)

   Ihanaa pääsiäistä myös sinulle !

   Poista
 4. Kauniita asuja ja tulee niin kesä mieleen, voih! Mukavaa pääsiäisenaikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä oli mielessäni kun tein tätä postausta :) Kiitos samoin sinulle <3

   Poista
 5. Wau mitä leidejä - ja piikkareita !

  VastaaPoista
 6. Musta on niin hauskaa kun omaa silmää miellyttää simppelit ja klassiset asut (muiden päällä) ja itsellä sitten pitää olla kaikenlaista jujua omissa asuissa.. Toisaalta myös ulkonäöllä on aika suuri merkitys mikä asu pukee ketäkin.. :) Meitä on niin moneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäöllä on kyllä merkitystä pukeutumisessa ja ennenkaikkea sillä, mikä tuntuu kivalta itsestä. Valitsin nämä kuvat oikeastaan muistuttamaan itseäni siitä että ihan kaikkea ei aina tarvitse hankkia. Nämä leidit nimittäin pukeutuvat aina samaan tyyliin ja se voi tietysti olla myös vähän tylsää, mutta tekee varmasti arjesta helpompaa :)

   Poista
 7. Näitä kuvia vaan jaksaa aina vaan ihastella ja katsella, uudestaan ja uudestaan, vaikka onkin nähnyt kuvat jo niin moneen kertaan! Upeita kerrassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta Helena :) Heillä on ihanan yksinkertainen ja silti trendikäs tyyli. Ja tietysti ovat ranskattarien tapaan hyvin naisellisia.

   Poista
 8. Valkoiset farkut ovat ihan ehdottomat kevääksi, en omsta yksiäkään. Viime keväänä jo metsästin, mutta en misään vaiheessa löytänyt tarpeeksi hyviä. Viimeisen kuvan asu on uskomattoman tyylikäs. Kopion sen varmasti jossain veiheessa, tarvis vaan nuo remmikorkkarit vielä. Neljännen kuvan valkoinen paitis-musta hosu -yhdistelmä on myös yksikertaisuudessaan täydellinen. juuri yksinkertaisuus minuun muodissa vetoaakin, yksi katseenvangitsija ja loput pidetään simppelinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset farkut on kyllä ihan must kesäksi, niillä saa kivasti kesäisen ilmeen kylmemmilläkin päivillä. Löysin viime kesäksi täydelliset valkoiset Outnet.comista. Omani ovat Current Elliotin ja hinta oli tosiaan vain murto-osa alkuperäisestä. Joten kannattaa tutkia silloin tällöin Outnetin sivuja.

   Nuo mainitsemasi asut ovatkin upeita ja ajattelin myös kopsata viimeisen kuvan asun, tosin ensin kokeilen sitä nilkkureiden kanssa :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Ihan totta - vielä kun muistaisi sen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig