keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Elin
Upea Elin Kling Pariisin muotiviikoilla. Katsokaan noita alemman kuvan Sergio Rossin saappaita !!!
Ihailen Elin yksinkertaista ja tyylikästä pukeutumista. Hänen kohdallaan kyllä pätee sanonta less is more. Ihanaa olisi myös matkustaa Pariisin muotiviikoille. En niinkäin haaveile näytöksiin pääsystä vaan upeiden pukeutujien bongailusta kaduilla. Haluaisitko sinä kokea muotiviikkojen tunnelman paikanpäällä ja mikä olisi lempikaupunkisi ?
Mukavaa keskiviikko iltaa !

Kuvat Elinin blogista
Share:

7 kommenttia

 1. Elinillä on kiva tyyli:) Minulta löytyy myös Sergio Rossin suklaan väriset mokkanilkkurit ja ne ovat aivan upeat jalkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin vastata tuohon kysymykseen eli olen ollut sekä Pariisissa että Lontoossa silloin kun siellä ollut muotiviikot. Ehkä Milano...muotiviikot eivät sinänsä innosta, katselen mieluummin ihmisten menoa muuhun aikaan vuodesta isoissa kaupungeissa. Esimerkiksi Amsterdamiin saatan mennä päiväksi ihan vain istumaan kahviloissa ja katselemaan elämänmenoa. Jos ajatellaan mikä olisi trendikkäin kaupunki tällä hetkellä niin sitten kannattaa lähteä Berliiniin:)

   Poista
  2. Itse haluaisin nimenomaan kokea muotiviikkojen hulinan. Olen käynyt useinmissa Euroopan suurkaupungeissa ja omat suosikkini ovat ehdottamasti Pariisi ja Barcelona.
   Sinulla onkin lyhyt matka kaikkiin keski-euroopan kaupungeihin. . . olen ihan kade :D

   Poista
 2. Minä haluaisin istua Istanbulissa kahvilassa ja katsella Turkkilaisia naisia jotka eivät ole eurooppalaisia eivätkä arabejakaan. New Yorkissakin voisin kävellä silmät pullollaan. Muotiviikoista en välitä enkä muotinäytöksistäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istanbul on kaunis kaupunki ja asukkaat hyvin trendikkäitä. Viime käynnistä on tosin hirmuisesti aikaa mutta voisin lähteä uudestaan :)

   Poista
 3. Elin on niitä ihmisiä, jonka päällä kaikki taitaa näyttää hyvältä. Pieni, siro ja nuori nainen.

  Olisi kyllä ihanaa lähteä muotiviikoille katselemaan ihmisiä. Varmasti lähdenkin, sitten kun lapset ovat hieman isompia. Päästään miehen kanssa kaksin. Siellä on niin kova hulina, ettei oikein viitsi noitten pienten lasten kanssa lähteä. Haluaisin Pariisiin tai New Yorkiin. Miksei Tukholmakin ja Berliini, Köpis! Kaikki kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elin on juuri kaikkea tuota ja tykkään hänen tyylistään todella paljon. Yksinkertaista ja trendikästä verrattuna moneen muuhun muotiviikoilla pyöriviin . .

   Pariisi ja New York ovat myös omat suosikkini muotiviikoista. Lasten kanssa ei todellakaan kannata matkustaa muotiviikoille. Tukholma ja Köpis voisi olla myös kiva vaihtoehto ja ovat mukavan lähellä. Tykkään myös ruotsalaisesta ja tanskalaisesta muodista.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig