lauantai 23. maaliskuuta 2013

Cute colors for spring







 Tässä vielä keskiviikon kuvasatoa Nectarinen lukijaillasta. Ylinmässä kuvassa olevat Sandin takit ovat molemmat aivan ihania ja omia lemppareitani. Vaikka talvisin pukeudun yleensä mustaan, löytyy vaatehuoneestani  yllättävän paljon suloisia nude värejä. Ja niitä oli myös Nectarinessa. Pikaisella silmäyksellä löysin monia itseäni kiinnostavia paitoja, mekkoja ja takkeja. Koska kuitenkin aika meni nopeasti ja paikalla oli paljon ihania naisia joiden kanssa juttelin, en ehtinyt  vaatteisiin kunnolla tutustua, täytyy siis käydä liikkeessä uudestaan. Voitin myös lukija illan aikana arvotuista neljästä 150 euron lahjakorteista yhden. Ihanaa !!! Tarvitsisin oikeastaan jonkun kiva kevät / kesä mekon, mutta nuo takitkin ovat kauniita.
Kenkä kuvat ovat Nectarinen kenkäliikkeestä, joka sijaitsee pääliikettä viistosti vastapäätä kadun toisella puolella. Ja liikkeethän löytyvät molemmat Iso Roobertinkadulta. Itse ihastuin kuvissakin näkyviin Pretty Ballerinas brändiin ja yhdet lähtivät mukanani kotiin. Lisäksi bongasin liikkeestä Subergan tennareita, joita itselläni on ollut kahdet valkoiset. Olisi nyt aika ostaa ne kolmannet ?

Ihanaa lauataita kaikille !

Share:

10 kommenttia

  1. Ihania ihanuuksia kauppa täynnä! Tuollahan menee pää ihan pyörälle, kun ei tiedä mistä edes aloittaa katsomisen. Ensimmäisen kuvan oikeanpuoleinen asu voisi tulla ihan suoraan vaatekaappiini, kiitos! Ja voi mitä balleriinoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanuuksia tosiaan, niin paljon kaikkea kivaa siellä oli. Samoin oikeanpuoleinen asun kelpaisi minullekkin :)
      Ballerinoista olisin myös voinut kotiuttaa useammat.

      Poista
  2. Toi Chanel-tyylinen jakku on mun suosikki kuvan vaatteista! :) Onnea, sulla onkin nyt varaa mistä valita kun sait noin hyvän palkinnon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chanel tyylinen jakku on ihana. Itse ihastuin samaan pitkänä versiona. Kiitos. Toivottavasti löydän jonkun kivan kesämekon :)

      Poista
  3. Mä taas voisin ottaa tuio vasemman puoleisen asukokonaisuuden ekasta kuvasta! Mutta nuo ballerinat! Niitä voisin ottaa heti kerralla useammat. Eilen näin eräällä myyjällä aivan ihana paljettiballerinat. Onneksi maltoin mieleni : ) Perus mustat ballerinat olisivat ihan oikeasti tarvelistalla.

    Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljetti ballerinat kuulostaa hauskalta. Tykkään kaikista paljetti jutuista :D Mustat perusballerinat lähtivät mukanani kotiin. Laitan niistä myöhemmin kuvan :)

      Kiitos Tiina ja samoin sinulle !

      Poista
  4. Ihan kaikki nuo kelpaisivat tännekin! Rauhalliset ja lempeät nudevärit, perusmustat taikka räyhäkkäät vihreät ja oranssit. Ah, niin kauniita yhdistelmiä tuolla kaikki. Ja minä ainakin annan ihan täydet pisteet siitä, että vaatteet nimenomaan ovat väreittäin!
    Ballerinat olivat kaikki aivan upeita. Pretty Ballerinoja himoitsin ja himoitsen edelleen. Mutta tänä kesänä pidän "loppuun" viime kesäiset Stylesnobin ballerinat. Ensi kesänä sitten tuolta...
    Voi kun kivaa, kun sait tuon lahjakortin! Se oli sellaista hässäkkää, että unohdinkin jo, että sinä sait yhden :) Toivottavast löydät mekon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin oli ihanaa, että vaatteet oli ryhmitelty väreittäin. Kuinka helppoa onkaan etsiä jotain itse miellyttävää :) Ballerinat oli ihania, olisin voinut ostaa useammatkin :D

      Oli kyllä tosi iloinen yllätys kun voitin lahjakortin, yleensä en koskaan voita mitään. Ja mekko varmasti löytyy tai sitten jotain muuta :)

      Poista
  5. Ihania kuvia olit ottanut! Oli kyllä todella kiva tavata livenä, olet kyllä tyylikäs ilmestys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos caelia ! Oli tosiaan mukava tavata livenä, tyylikäs olet sinäkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig