torstai 28. helmikuuta 2013

Summer boots

Acnen cowboy bootsit NAPin sivulta bongattu muutama päivä sitten. Käyn usein Net A Porterin sivuilla katselemassa uutuudet tai lukemassa Magazinen, joka päivittyy kerran viikossa. Nämä saappaat olivat niin hauskat, että ihan pakko laittaa kuva teillekkin. Mitäs pidätte ? Tykkään cowboy bootseista ja minulla on ollut kahdet, tummanviininpunaiset ja konjakinruskeat. Mutta valkoiset ?! Nämä tuskin päätyvät omaan kaappiini, mustina voisin harkita, mutta jos ostaisin cowboy bootsit, tilaisin varmaan jostain aidot Texasilaiset. Kuvassa näkyvä mekko on muuten myös Acnen ja se näyttää kivalta, vaikka lyhyeltä, tosin mallihan on aika pitkä, joten mekko olisi varmaan pidempi itselläni.
Kivaa torstaita kaikille !
Share:

12 kommenttia

 1. Valkoisten saappaiden idea sinällään on kaunis, minä taidan vaan olla jämähtänyt ideaan siitä, että saappaat ovat syys- ja talvikengät. Valkoinen kuulosti juuri kamalan haasteelliselta väriltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni vähän samaa, kesä on niin lyhyt täällä meillä, että mielelläni kuljen sen sandaaleissa :)

   Poista
 2. Tuo Acnen mekko on tosi kiva! Cowboy bootsien mallistakin pidän, mutta valkoisia saappaita ei tulla koskaan näkemään omassa vaatekaapissani. Tennarit ja sandaalit menee valkoisena, mutta siihen se sitten jää. Joku valkoisessa ja saappaissa yhdessä tökkii ja pahasti :) Cowboy malliset bootsit haluaisin ehkä mieluiten lyhyinä nilkkapituisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Acnen mekko on minustakin hauska. Valkoisia saappaita tuskin ostan itsekkään koskaa, olin vain niin yllättynyt näistä, että oli ihan pakko jakaa se kanssanne :D
   Nilkkuri malliset cowboy bootsit olisikin käytännöllisemmät kuin pitkät, jotka ovat itseasiassa aika vaikeat yhdistää kivasti.

   Poista
 3. Noi bootsit on mun mielestä kyllä ihan törkeen kreisit! Oikeestaan niin kreisit että vois vaikka ostaa. Harmikseni oon kyllä huomannut, että mulla on aina jäänyt käyttämättä kaikki cowboybootsit jos oon joskus mennyt ostamaan. Mut kauniita kenkiä on aina ilo katsella ainakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, on kiva katsella kauniita ja joskus vaikka vähän erikoisempiakin kenkiä. Nämä ovat mielestäni juuri ihan kreisit ja huomion kiinnitti myös koko valkoinen pohja ja korko.

   Poista
 4. Ihanat... Pitäisköhän joskus repäistä ja vielä kerran ostaa itselleen bootsit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noi aika hauskat. Voi olla että vielä ostan bootsit mutta mustat ja nilkkurit tai sitten ihailen vain muiden yllä :D

   Poista
 5. Hauskat mutta mulla jäisivät kaupanhyllylle :D En uskaltais pitää noin valkoisia kenkiä, koska mulla ne ois kohta jostain kohtaa mustat. Mutta todella huomiota herättävät popot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, ovat kyllä niin valkoiset, että varmasti kaikki lika näkyisi.

   Poista
 6. No wau! Onhan ne upeat, mutta en nyt kyllä tiedä. Ihan varauksetta en voi sanoa, että kyllä kiitos. Aloin myös miettimään, että miten raskisin niitä käyttää. Valkoiset saappaat vaikuttavat kovin aroilta. En sano kuitenkaan - ei ikinä, koska sehän on varma tae, että niin tuleman pitää : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuule hieraisin silmiäni kun nämä saappaat näin :D Valkoisuus oikeen iskee näistä ulos ja tosiaan kuinka näitä raaskisi käyttää. Never say never ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig