lauantai 16. helmikuuta 2013

NYFWViikko on mennyt kiireessä, mutta tässä pikainen päivitys blogiin.Katselin ihania kuvia New Yorkin muotiviikoilta Voguen sivuilta, täsää linkki kuviin . Itse ihastuin tähän Célinen takkiin YSL laukun ja valkoisten lenkkareiden kanssa. Toimisi myös Suomen oloissa. Useissa kuvissa näkyykin kova lumipyry mutta siitä huolimatta näytösvieraat näyttävät tyylikkäilta pipoineen. Vielä en ole ehtinyt tutustua näytösten kuviin ensi syksyn muodista. Kiinnostaako sinua muotiviikot vai riittääkö muodin osalta se mitä juuri nyt on kaupoissa ? Ihanaa lauantaita !Share:

4 kommenttia

 1. Takki on kyllä erikoisen kaunis. Desigualin vaatteiden tyyppinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on tosiaan aivan ihana ja värit ovat upeat !

   Poista
 2. Oi..ottasin hetimiten tuon takin ja nuo valkoiset lenkkaritkin kotiini.. (ostoslistalla on edelleen valkoiset lenkkarit!)
  Kyllähän noita muotisivuja tulee katseltua mutta niin se vaan mun kohdalla on että yksinkertainen on kaunista...ja se kulunut fraasi et käyttömukavuus menee edelle monessa hankinnassa...
  Viikonloppuja <3
  -Hilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaisi tuo takki minullekkin ja lenkkarit myös :) Valkoisten lenkkareiden löytyminen voi olla nyt vähän haastavaa .... niin paljon näyttää olevan värikkäitä tossuja kaupan .... onnea etsintään !
   Kuvia on kiva katsella ja joskus saattaa saada pukeutumis inspiraation mutta käyttömukavuus kyllä itsellänikin usein ratkaisee :)
   Viikonloppuja sinullekkin Hilla <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig