lauantai 9. helmikuuta 2013

Les bijoux
Ostin Stockalta jokin aika sitten tämän korutelineen. Asettelin siihen joitakin korujani ja samalla huomasin että voisin ehkä ostaa joitakin pukukoruja lisää tai edes alkaa käyttämään niitä, joita minulla jo on. Muutama vuosi sitten käytin koruja paljon enemmän kuin nyt.Usein olen myös ilman kelloa.
Korutelineen olisi myös tarkoitus motivoida minua siivoamaan vaatehuoneeni. Toivottavasti saan sen tehtyä sunnuntaina. Vaatehuoneeseen olen myös etsiskellyt kenkälaatikoita, sillä kaikilla kengilläni ei ole laatikkoa ja se ärsyttää minua. Ideoita mistä saisi kivoja laatikoita ? Säilytätkö sinä kenkiäsi laatikoissa vai ilman ? Entä vaihteletko koruja vai pidätkö aina samoja ?

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni ?
Share:

12 kommenttia

 1. Minä rakastan koruja. Asu ilman koruja on kuin olisin "alasti". Jossain vaiheessa voisin itsekin esitellä omaa säilytyssysteemiäni. Mä omistan niin paljon koruja, että jossain vaiheessa tuskaannuin kun niiden säilyttämiseen ei ollut hyvää ratkaisua, kunnes keksin erään hyvän idean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva nähdä tuo säilytys järjestelmäsi :)

   Poista
 2. Rakastan koruja ja pidän niitä joka päivä. Sormukset ovat samoja päivästä toiseen, kaulakorukin on usein sama. Korvakoruja ja rannekoruja sen sijaan pyrin vaihtamaan. Kello on aika pitkälle sama joka kerta. Korut säilytän rasioissa, laatikossa... paljon niitä on, liikaakin ehkä, mutta enkös minä aloittanut itse uusien tekemisen taas uudelleen :D

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan koruja myös mutta nyt olen laiskistunut käyttämään niitä. Edes korviksia en saa vaihdettua.
   Korujen itse tekeminen on hauskaa :)

   Poista
 3. Mulla on tuo samainen koruteline, mutta siinä roikkuvat kaikki sulkakorvikseni, joita on ajan myötä kertynyt kiitettävä määrä :D Tuossa ne pysyvät hyvänä, eivätkä repeile ja rytisty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä teline. Katselin myös muita mutta olivat liian koukeroisia makuuni.

   Poista
 4. Säilytän korujani Pentikiltä ostamissani lasipurnukoissa, koruja vaan ei voi olla liikaa, etenkään rannekoruja. Pidän aina kaulassani ukiltani rippilahjaksi saamaa ristiä, kutne myös kuljetan aina mukanani jalkaani tatuoitua nilkkakorua ja yleensä korvistani löytyy helmikorvikset. Mutta vaihtelu virkistää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentikin lasipurnukat ovat kauniita ja hyvän kokoisia korujen säilytykseen.
   Täytyy yrittää tsempata itseäni tässä koruasiassa :)

   Poista
 5. Mulla on tuo sama koruteline! Kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti tästä. Katselin myös kivoja sormus telineitä, ehkä täytyy käydä hakemassa.

   Poista
 6. Täällä Char and the city blogissa http://charandthecity.indiedays.com/2012/11/15/kengat-laatikkoihin/ esitellään Clas Ohlsonilta ostettuja kenkälaatikoita.

  Noita aion hankkia itsekin, kunhan saan aikaiseksi ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tuon saman blogitekstin ja meni ostamaan laatikoita mutten löytänyt niitä kaupasta, ehkä olivat tilapäisesti loppu ? Täytyy käydä uudestaan tai ehkä niitä voi tilata ?

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig