maanantai 25. helmikuuta 2013

All my boots Part 5



Kuvassa jo muutaman vuoden vanhat Zarasta ostetut ylipolven saappaat, jotka ovat kyllä mukavuudestaan huolimatta jääneet aika vähälle käytölle. Ensinmäisenä vuotena käytin niitä aika paljon ja usein juuri kuvan tavalla eli kapeat farkut, villapaita / tunika / iso paitapusero ja takki. Muutaman kerran olen käyttänyt saappaita iltamenoissa ja silloin mukavien väljien mekkojen kanssa, joiden pituus jää juuri tuohon saappaan yläpuolelle. Hameen kanssa saappaat eivät ole koskaan olleet päälläni. Jotenkin vaan tuntuu että se olisi too much. Saappaissa on pienen pieni ehkä noin puolen sentin plato ja huima stilettokorko. Siitä huolimatta näillä on aika mukava kävellä, kunhan muistaa ettei kiire saa olla ja pitää askeleet pieninä. Ilokseni huomasin ensi syksyn muotia katsellessani, että ylipolven saappaat tekevät näyttävän paluun. Löysin jo ihanat Jimmy Choon matalat saappaat, mutta onneksi niistä oli jo koot loppuneet, sillä hinta on hirmuinen. Mukavaa työviikkoa kaikille ja ainakin täällä Helsingissä viikko alkoi ihanalla auringonpaisteella !

Coat and cotton sweater Mango, jeans Vila, OTK boots Zara
Share:

14 kommenttia

  1. Wau, mitkä saappaat! Niin naiselliset!

    Asukokonaisuus tosi style :)!

    Täytyy kyllä sanoa, että auringonpaisteen ja lisääntyneen valomäärän johdosta olo on ollut energisempi ja vallan iloisempikin ;)! Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna :) Tykkään itsekkin noista saappaista.
      Auringonpaiste on kyllä ihanaa, heti on mieli paljon iloisempi.

      Poista
  2. Vautsi mitkä saappaat! Kerrassaan ihanat!

    Täällä on aurinko vaikuttanut vain positiivisesti ja on tullut jaksettua kävelyilläkin käytyä lisääntyvässä määrin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne ihanat :) Olen niin nauttinut valosta ja auringonpaisteesta. Kävelylenkeillä on ihanaa käydä nyt.

      Poista
  3. Kaunis kokonaisuus. Mulla on samanlainen takki mutta se on ostettu Zarasta viime syksynä. Aivan lempparitakkini, tykkään Army-tyylisistä takeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään tuosta takista paljon,en vielä ole ehtinyt sitä käyttää kovin paljon, koska olen ollut flussainen ja pukeudun edelleen talvitamineisiin. Zaran takki on kaunis myös, katselin sitä syksyllä monet kerrat :)

      Poista
  4. Ylipolvensappaat houkuttavat, matala sellaiset ;-D, mutta minulla on pieni epäsuhta kengän numeron ja pohkeen ympäryksen suhteen ja siksi vaikea löytää sopivia saappaita. Tässä tosin on se hyvä puoli, että olen säästänyt paljon kun ei sopivia saappaita löydy!

    Hyvä yhdistelmä, naisellisen tyylikäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matalista ylipolven saappaista haaveilen minäkin, olisi varmaan enemmän käyttöä kuin näillä :D
      Voi harmi, kuulostaa tosi hankalalta, mutta tosiaan säästät kun ei sopivia saappaita löydy.
      Yritän nyt kevään tullen pukeutua vähän naisellisemmin, tuntuu että koko talvi on mennyt villapaidoissa ;)

      Poista
  5. Oi, mitkä saappaat! Olen himoinnut ylipolven saappaita, mutta eipä ole tullut niitä vastaan. Käyttäisin niitä myös kapeiden housujen ja isohkon, rennon neuleen kanssa. Takki on myös tosi kiva. Ja kiva on myös tämä kuvasarjasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan syksyllä tulee taas myyntiin ylipolven saappaita, niin paljon niitä näkyi syksyn näytöksissä. Kiva kuulla että tykkäät tästä kuvasarjastani, välillä mietin että olikohan ollenkaan hyvä idea aloittaa tätä :D

      Poista
  6. Ihana takki ja saappaat on niin WOW.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lemppareita molemmat :) Olen huomannut että kun laittaa lemppareita yhteen asuun monta niin tulee kivoja kokonaisuuksia. Kiitos :)

      Poista
  7. Upeat saappaat ja asu on todella chic!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig