lauantai 5. tammikuuta 2013

Yesterday's outfit




Lupailin eilen toista postausta, mutta päivä oli niin kiireinen etten ehtinyt postailemaan.Eilen pukeuduin yhteen lempivaatteista, nimittäin viime talvena H&M tilaamaani neulemekkoon.Vetäisen sen usein päälleni päivinä jolloin mieluiten jäisin aamulla sänkyyn.Mukava, pehmeä ja huoleton päällä.Kuulin että Cosilla olisi myös kivoja neulemekkoja, mutta eräänä lauantaina käydessäni siellä liike oli täynnä asiakkaita ja en siinä hulinassa löytänyt mitään.Harmittaa että usein ehdin kauppoihin vain lauantaisin ja silloin siellä ovat kaikki muutkin.Siitä syystä shoppailen usein netissä vaikka täällä Helsingissä muuten onkin aivan loistavat shoppailu mahdollisuudet.Entä te, shoppailetteko netissä vai kaupoissa käyden ?
Kivoista neulemekoista voi myös laittaa vinkin. Mukavaa viikonloppua teille kaikille !

Dress H&M, coat Marc by Marc Jacobs, bag and scarf Louis Vuitton, ankle boots Tiger of Sweden
Share:

14 kommenttia

  1. Kylläpä olet pukeutunut niin mun väreihin! Ja nyt näen ensimmäisen LV:n laukun, jonka minäkin voisin "kelpuuttaa", jos nyt niin voi tuon merkin ja hintaluokan laukusta sanoa. En oikein välitä niistä peruskuosilla olevista, mutta tuo näyttää kivalta! mahtaisitko joskus laittaa kuvaa lähempää?

    Neulemekot tai mekot yleensä on kyllä älyttömän monikäyttöisiä vaatteita. Niistä saa hetkessä tosi asiallisen, business-vaatteen ja toisaalta taas asustamalla rokimmin, meno muuttuu heti!

    Minä olen vissiin kerran Hkin reissulla käynyt Cosin liikeessä, mutta tungos oli niin valtava, etten myöskään osannut katsoa oikein mitään. jonkin verran tulee tilattua netistä, mutta kyllä mä tykkään siitä tunteesta, että saan hiplata vaatetta...Moni vaate ei tässä koneella katsottuna näytä oikein miltään, mutta luonnossa sitten sitäkin kivampi. Varsinkin, kun mun vaatteet on yleensä tai usein mustia - no niistähän on vaikea saada kunnon käsitystä kuvan perusteella.
    Ja kiva kun löysit blogiini niin minä löysin tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse myöskään tykkää LV:n peruskuoseista mutta jotenkin mulla oli tunne, että haluan LV:n laukun.Ennen laukun ostoa selailin ahkeraan LV:n nettisivuja katsellen eri vaihtoehtoja.Suosittelen ;)

      Mekot on kyllä ihania.Jotenkin vaivattomia.Ja tosiaan muuntuvat moneen.

      Totta ettei netistä tilaaminen ole niin kivaa kuin ostoksilla käyminen.Mutta helppoa se kyllä on :)

      Helenan blogin kautta löysin blogiisi.Sulla on niin upea hymy ja positiivinen asenne, että ihastuin heti.Ja kiva tyyli myös !

      Poista
  2. Tuo Vuittonin huivi on vaan ihana. Ostoslistalla on, jonakin päivänä.

    Mun ostokset keskittyvät nykyään suurelta osalta nettiin. Täällä itä-rajalla ostosmahdollisuudet ovat rajalliset tai ainakaan minä en itse löydä täältä sitä mitä haluan. Ja saa kaikessa rauhassa katsella, ilman että hiki valuu selkää myöten tai tarvitsee jonottaa sovituskoppeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana se on ja tuo asuun kuin asuun heti vähän fiinimmän lookin :)

      Tykkään itse myös shoppailla netissä, on niin vaivatonta.Shoppailureissut on myös kivoja, mutta mieluiten silloin kun liikkeissä ei ole paljon ihmisiä.Ja siihen minulla ei ole usein mahdollisuutta.

      Poista
  3. Tosi kiva toi mekko, ja huivi kruunaa kokonaisuuden!

    Yhä enemmän ja enemmän netissä. Tuntuu, etten löydä mitään liikkeistä, sen kerran kun niihin ennätän/viitsin mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna ! Siksi tarvitsisin näitä lisää tai ainakin toisen.
      Netissä valikoima onkin tosi laaja kun kaupan vaihtaminenkin käy niin helposti :)

      Poista
  4. Voi tollaista harmaata mekkoa (väreistä parhain on harmaa.. ;)) mut eipä ole osunut silmiin..mut täynee katsastella HM ku en noista nettihommista niin perusta vaan halua hypistellä ja sovittaa kaupassa ja sit ostopäätös on tehtävä..
    Todella hyvä ja"yksinkertaisen" kaunis asu!
    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria ! Yksinkertainen on usein se paras valinta ja olen huomannut itse viihtyväni nissä parhaiten.Kaupoissa kiertelyllä on puolensa, voi heti sovittaa ja näkee värin .Niin ja hypistellä :D

      Poista
  5. Neulemekkojen fani täälläkin! Kotonakin pidän usein, ovat niin mukavia päällä. Täytyykin katsastaa tuo Cosin valikoima!

    Minä shoppailen ainakin tällä hetkellä enemmän netissä, ei tuon pienen kanssa viitsi lähteä rattailla kauppoihin pyörimään muiden jalkoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi mullakin nyt toi neulemekko päällä kotona.Siksi oikeastaan tarvitsen toisen työpäiviin.
      Oh muistan vielä millaista oli shoppailla pienten lasten kanssa.No tuskaa se voi olla nuortenkin kanssa ;)

      Poista
  6. Onpas tutun näköinen huivi ;) Niin kaunis! Ja mä oon myös tunnepukeutuja ja harvoin illalla tiedän mitä aamulla haluun laittaa päälleni.
    Mukava blogi sulla, kirjauduin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa blogiini SatuMaria ! Huivi on todella kaunis ,yks tämän hetken lemppareistani :)

      Poista
  7. Sulla on paljon enkelipalloja noissa vaatekuvissa, huomasitko?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kyllä :D Uusi kamera on ostoslistalla.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig