tiistai 22. tammikuuta 2013

Touch of pinkJoka kevät huomaan lisääväni pieniä vaaleanpunaisia juttuja sisutukseen. Tyynyjä, kynttilöitä ja kukkia.   Ja sitten syksyn tullen poistan ne ja palaan takaisin musta - valkoisuuteen. Onko teillä joku erityinen kevät sisustusväri, johon palaatte vuosi vuoden jälkeen, vai vaihteleeko se ?
Mukavaa tiistai-iltaa !

Kuvat Pinterest Livingroom
Share:

10 kommenttia

 1. Näyttää muuten tosi hyvältä toi vaaleanpunainen!
  Mulla se väri on ollut jo muutaman vuoden turkoosi, vaihtelu tekisi kyllä hyvää :)

  VastaaPoista
 2. Turkoosi kuulostaa hauskalta ja tosiaan vaihtelu tekisi ehkä hyvää.

  Kiva kun poikkesit blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaalta näyttää vaaleanpunainen valkoiseen ja mustaan yhdistettynä! Meillä taitaa vähän vaihdella tehosteväri joka kevät, tänä vuonna pinkki voisi olla hyvä vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on kiva tehosteväri mustan ja valkoisen kanssa, antaa vähän pehmeyttä. Kokeile vaikka yhdellä kukkakimpulla ensin :)

   Poista
 4. Kylläpä nayttää somalta - ja raikkaalta! Minä vaihdan keväisin ruskean valkoiseen - mistä voi kyllä päätellä, että aika tylsillä väreillä täällä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin näyttää, tykkään ihan mielettömästi kuvien värimaailmasta. Ei tuo sinun ruskeasta valkoiseen yhtään hullummalta kuulosta :)

   Poista
 5. Minä olen tosi huono sisustamaan. Innostuin oikeastaan vasta viime keväänä miettimään jotain muuta kuin samoja ratkaisuja jotka olin aikoja sitten todennut hyväksi. Luulen pesänrakennusvietin nostaneen päätään siinä vaiheessa vasta, ennen Kotinörtin kanssa saman katon alle muuttamista en ihan kamalasti kotona muuta kuin nukkunut. No kuitenkin, koska kotona vietin enemmänkin aikaa niin kaipasin jotain väriä sisustukseen (valkoinen ja suklaan ruskea tämä noin lähtökohtaisesti on). Väriä tuo turkoosi jota olen lisännyt tekstiileihin ja jotka itseasiassa kaivoin jo talviteloilta esille. Se on minun kevään värini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla sisustusinnostus on vähän kausittaista ja sisustan yleensä sitä enemmän mitä enemmän olen kotona. Turkoosi kuulostaa kivan raikkaalta :)

   Poista
 6. Vaalean eri sävyt ja tänä keväänä etenkin turkoosi ja keltainen ovat tehneet tuloaan kotimme sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi ja keltainen ovat yhdessä upea yhdistelmä ja sopivat mielstäni juuri sinun vahvoihin väreihisi :) Sisustuksessa näkyy aina myös oma persoonallisuus ja mielestäni pitää sisustaa niinkuin tuntuu hyvältä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig