perjantai 18. tammikuuta 2013

Me and Alexander Wang





En ole Alexander Wangin suuri ihailija, mutta tähän laukkuun rakastuin heti. Viime talvena kävin Beamissa Erottajalla ja tarkoitus oli katsella Marc Jacobsin laukkuja, no sillä hetkellä heillä oli vain ruskeita ja tarvitsin mustan laukun, jota voi kantaa olalla. Myyjä esitteli minulle tämän laukun, joka oli myös roimasti alennettu. Ihastuin heti. Laukku on mokkaa etupuolelta ja muuten pehmeääkin pehmeämpää nahkaa. Todella kevyt. Sitä voi kantaa olalla, mutta myös kädessä, jännittävän kantohihna systeemin ansiosta. Käytän sitä yleensä rennompien asujen kanssa, maiharin, nahkatakin ja bootsien parina. Laukun ansiosta olen vähän lämmennyt myös muille Alexander Wangin jutuille ja mm. katsellut netttikaupoista hänen t-paitojaan. Onko kellään niistä kokemusta ? Ihanaa perjantaita, pakkasesta huolimatta !
Share:

8 kommenttia

  1. Tosi kivan näköinen laukku, ihanan rento malli!

    Minulla on muutamia Wangin t-paitoja, ja voin kyllä suositella! Materiaali on ihanan pehmeää eivätkä ole menneet pesuissa miksikään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos caelia ! Kiva kuulla että Wangin t-paidat ovat hyvälaatuisia, taidan tilata itselleni yhden. Eilen katselin outnetistä muitakin Wangin vaatteita ja yllätyksekseni huomasin pitäväni monista, mm. tosi kivoja housuja ja mekkoja :)

    VastaaPoista
  3. Wau, ihana laukku ja sopivan avonainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria ! Hyvä shoppailulaukku, sinne sujauttaa nopeasti pienet ostokset :)

      Poista
  4. Hauska laukku, kivan rento malliltaan!

    Myönnän sivistymättömyyteni ja sanon, että minulla ei ole kovin kirkasta käsitystä Wangin t-paidoista. Vaatteiden ehkä yleislinjasta kyllä. Yleislinja harvemmin on ollut makuuni, ehkä siksi en ole tarkemmin perehtynyt. Pitänee vilkuilla että mistä oikein on kyse :)

    Oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia !
      Style.comin sivuilta olen katsellut kuvia A.Wangin kokoelmista ja ovat ehkä hieman liian pelkistettyja / moderneja makuuni. Mutta tosiaan outnetin sivuilla oli kivoja ihan perusjuttuja kyseiseltä herralta :)

      Poista
  5. Kiva ja rento laukku, tosi hyvän ostoksen teit aikoinaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nonna ! Tosta laukusta on ollut paljon iloa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig